reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ja wcześniej maiłam NAN HA ale nie musi mieć mleka dla alergików i chciałam mu zmienić na zwykłe dlatego próbuje co będzie mu smakować. Kupiłam bebilon2 zobaczymy

magdziunianochmalnie :szok::szok:,maly pozeracz chrupko rosnie:rofl2:

natusiaMAja tak jak czarnajeszcze miksuje,Miki tez ma problem z kawalkami i nawet z takim startxm grubo jedzonkiem,ma odruch wymiotny,mysle ze trzeba jeszcze poczekac...
Ostatnio znajoma podpowiedziala mi sposob nauki gryzienia
kawałek jabłuszka owinac w jalowa gaze i wtedy dziecko trze zabkami o sobie i nie połknie kawałka jabłuszka tylko papke:tak:
No i dzś takie danie zmieliłam jeszcze widelcem a i tak nie chciał jeść, więc nie zmuszam. Widocznie jeszcze nie potrafi poradzić sobie z większymi kawałkami. Bo kaszkę z bananami zjadał dziś na podwieczorek bez wybrzydzania.

reklama
Ula ja dałam wczoraj pierwszy raz żółtko z dynią, gotowca Gerbera, tylko potem patrzę na skład a tam że żółtko w proszku :baffled: i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, chyba będę gotowała i dodawała co drugi dzień po pół, tym bardziej że mój teść handluje właśnie jajami na giełdzie to jaj ci u nas dostatek ;-)

Do góry