reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
Witek wczoraj dostał sok truskawkowo-jabłkowo-malinowy z Hippa (od 5 m-ca :szok:). Bardzo mu smakował. Ale zaskoczyły mnie te truskawki w soczku. Ja dotychczas rozcieńczałam soki pół na pół i nie wiem czy nadal trzeba je rozcieńczać.

dziewczyny czy wasze szkraby tez duzo ulewaja?bo moja Laura strasznie ostatnio,chyba przez ta gimnastyke brzucha:eek:
chrupki kukurydziane tez wcina-2 dziennie,zupki gotuje sama i czasem domieszam lyzke sklepowej:happy2:,a z zoltkiem zaczne jak wrocimy z wakacji:tak:

Moj Hubcio tez bardzo duzo ulewa a wlasciwie to zalezy od dnia. Najwiecej wtedy gdy szaleje zaraz o jedzeniu a robi to prawie zawsze:-)

Roszko nie ulewa bardziej niz zwykle.A zazwyczaj zdarza mu się baaaardzo rzadko.
Chrupek kukurydzianych Rochu jeszcze nie zna (a to m.in. ze muszę sie wybrac do sklepu, gdzie mozn je kupić:eek:).
Ostatnio testowaliśmy banana i gruszkę.
Na razie odstawiamy na parę dni.
Cieszę się,bo jesli chodzi o smak to Rochu nie grymasi.
Karlam kiedys pisałas, że Michaś się do wymiotów zmusił, u nas cos takiego pojawiło się przy bananie:eek:ale okazało się,ze był za mało rodrobniony, jak poprawiłam to było OK

Antoś całkiem niedawno miał taki okres, że strasznie ulewał, po każdym jedzeniu. Trwało to może ok. 2 tygodnie, a potem przeszło. Nie wiem czym było to spowodowane.

Moja oliwcia nie ulewa generalnie chociaz byl ostatnio dzien co mi sie obzygala, i do tej pory nie wiem czemu Oo jeden hlust i zadnej reakcji z jej strony.
CHcialam sprobowac zoltko jak skonczy pol roczku ale niestety aktualnie ma wysypke i musze teraz dojsc od czego Oo
Jak ja bym chciala zeby Oliwcia pila soczki, ba cokolwiek pila.
Butelka jest be, mam jakis taki kubczek z Canpola dla starszych dzici i jakos z nigo pije jak juz sie da namowic ale to i tak co najwyzej wode, no chyba ze ktos jej z butelki wciska do buzi i nie musi ciagnac, to wtedy pije

(...)
Butelka jest be, mam jakis taki kubczek z Canpola dla starszych dzici i jakos z nigo pije jak juz sie da namowic ale to i tak co najwyzej wode, no chyba ze ktos jej z butelki wciska do buzi i nie musi ciagnac, to wtedy pije

.... hehehe następna mała spryciula rośnie :-D;-)

U nas z ulewaniem to jest różnie :tak:, raz Mateusz ulewa, raz nie ... a ulewa zazwyczaj tak jak wasze dzieciaczki po gimnastycznych szaleństwach :-D

reklama
Kasiulka wczoraj malemu dalam arbuza, taki kawalek i tez zwymiotowal wiec to napewno zalezy od konsystenmcji dania, najwidiczniej narazie odpowiadaja mu tylkopapki :-)

a co do picia to Michas pije z bidona niekapka ze slomka:-)

Do góry