reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

dziewczyny a jak u waszych maluszkow wyglada ostatnio apetyt na chlebek?,bo u nas kiepsko:wściekła/y:,,ciagle jedno i to samo,szynka,ser topiony,twarozek,marmoladka,zlizane z chleba albo bulki:wściekła/y:potem wyrzucane:wściekła/y:juz na cwaniaka smaruje z dwoch stron i tak nie pomaga:wściekła/y:
za to Laura pije juz normalne mleko 3,5%z modyfikowanym pozegnalismy sie na zawsze

reklama
Antek zjada kanapki w całości, ale pod warunkiem, że sama go karmię.
My nadal na modyfikowanym. Krowie tylko czasem wypije z mojego kubka, ale jak wleje do jego kubeczka to już nie ruszy:baffled:

wczoraj nie ogladałam, slyszlam, ale ten temat poruszano juz ponad rok temu i to samo mowili, zreszta gdzies na onecie kiedys byl caly artykul (chyba z 4-5 stron) na ten temat, tam tez byl poruszony temat miesa i wedlin - makabra!

Heheh no...tzn wiadomo,że jest różna jakość serów które powinny się nazywać seropodobne i jogurtów i pewnie zależy od firmy...są jogurty truskawkowe i o smaku truskawkowym-które nie stały obok truskawki;-)A ostatnio Polacy coraz więcej kupują produktów mlecznych...a mleko też kupuję UHT:dry:a jest wyjałowione..bo podgrzewane do 140 stopni...;-)No a poza tym ta reklama Pij mleko będziesz wielki to ponoć bujda bo mleko krowie nie jest wcale zdrowe dla ludzi:dry:tylko dla cielaków;-):rofl2:Ale jakby co to tylko cytuję co tam wczoraj było;-)i też nie miałam warunków,żeby się wsłuchać :angry::angry:bo się akurat tłukły i darły:angry::angry: Ale laskom daję modyfikowane i tak jeszcze;-). Poza tym Uwaga szuka sensacji;-)ale UHT to wiem akurat,że to dziadostwo..i niepotrzebna mi do tego Uwaga;-)a mimo to takie piję:dry:tzn dolewam do kawy;-)No i fakt żadne to rewelacje z tym mlekiem...choć na temat serów wcześniej chyba nie słyszałam.

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy wczoraj w Uwadze oglądałyście program o mleku i serach:szok:;-)

Właśnie to miałam napisać, przeżyłam szok :szok:, ja uwielbiam mleko z kartonu i M. również, a to się okazuje, że sama trucizna :szok:, z serami to wiedział, że sprzedają produkty seropodobne i klienta o tym nie informują :no:, tylko wciskają ciemnotę, że to ser żółty. Dobrze, że Nikuś nie lubi mleka :baffled:.

Co do kanapek, to ostatnio zrobiłam żołnierzyki z serkiem topionym i ogórkiem małosolnym, Nikuś zjadł wszystkie ogórki i grzebie w tych kanapeczkach, patrzy na mnie i mówi, że "nie ma", na to ja mówię, że teraz chlebek trzeba zjeść, no i zjadł 2 kosteczki resztę wrzucił do szklanki z herbatą i miał świetne błotko do zabawy :wściekła/y:.

Aha jeszcze było o maśle...że to nie masło;-)
Marta ostatnio chętnie jadła kanapkę z margaryną:szok:;-)i serkiem białym smarowanym Turek:szok:;-)

reklama
Dziewczyny, nie dajmy sie zwariować, wszystko jest niezdrowe, pasztety w puszce to sama kasza manna, parówki to same odpady, mleko to nie mleko...:sorry2::rofl2: To co my mamy jeść? Ręce opadają:nerd:

Do góry