reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

dziewczyny a jak u waszych maluszkow wyglada ostatnio apetyt na chlebek?,bo u nas kiepsko:wściekła/y:,,ciagle jedno i to samo,szynka,ser topiony,twarozek,marmoladka,zlizane z chleba albo bulki:wściekła/y:potem wyrzucane:wściekła/y:juz na cwaniaka smaruje z dwoch stron i tak nie pomaga:wściekła/y:
za to Laura pije juz normalne mleko 3,5%z modyfikowanym pozegnalismy sie na zawsze

reklama
Antek zjada kanapki w całości, ale pod warunkiem, że sama go karmię.
My nadal na modyfikowanym. Krowie tylko czasem wypije z mojego kubka, ale jak wleje do jego kubeczka to już nie ruszy:baffled:

wczoraj nie ogladałam, slyszlam, ale ten temat poruszano juz ponad rok temu i to samo mowili, zreszta gdzies na onecie kiedys byl caly artykul (chyba z 4-5 stron) na ten temat, tam tez byl poruszony temat miesa i wedlin - makabra!

Heheh no...tzn wiadomo,że jest różna jakość serów które powinny się nazywać seropodobne i jogurtów i pewnie zależy od firmy...są jogurty truskawkowe i o smaku truskawkowym-które nie stały obok truskawki;-)A ostatnio Polacy coraz więcej kupują produktów mlecznych...a mleko też kupuję UHT:dry:a jest wyjałowione..bo podgrzewane do 140 stopni...;-)No a poza tym ta reklama Pij mleko będziesz wielki to ponoć bujda bo mleko krowie nie jest wcale zdrowe dla ludzi:dry:tylko dla cielaków;-):rofl2:Ale jakby co to tylko cytuję co tam wczoraj było;-)i też nie miałam warunków,żeby się wsłuchać :angry::angry:bo się akurat tłukły i darły:angry::angry: Ale laskom daję modyfikowane i tak jeszcze;-). Poza tym Uwaga szuka sensacji;-)ale UHT to wiem akurat,że to dziadostwo..i niepotrzebna mi do tego Uwaga;-)a mimo to takie piję:dry:tzn dolewam do kawy;-)No i fakt żadne to rewelacje z tym mlekiem...choć na temat serów wcześniej chyba nie słyszałam.

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy wczoraj w Uwadze oglądałyście program o mleku i serach:szok:;-)

Właśnie to miałam napisać, przeżyłam szok :szok:, ja uwielbiam mleko z kartonu i M. również, a to się okazuje, że sama trucizna :szok:, z serami to wiedział, że sprzedają produkty seropodobne i klienta o tym nie informują :no:, tylko wciskają ciemnotę, że to ser żółty. Dobrze, że Nikuś nie lubi mleka :baffled:.

Co do kanapek, to ostatnio zrobiłam żołnierzyki z serkiem topionym i ogórkiem małosolnym, Nikuś zjadł wszystkie ogórki i grzebie w tych kanapeczkach, patrzy na mnie i mówi, że "nie ma", na to ja mówię, że teraz chlebek trzeba zjeść, no i zjadł 2 kosteczki resztę wrzucił do szklanki z herbatą i miał świetne błotko do zabawy :wściekła/y:.

Aha jeszcze było o maśle...że to nie masło;-)
Marta ostatnio chętnie jadła kanapkę z margaryną:szok:;-)i serkiem białym smarowanym Turek:szok:;-)

reklama
Dziewczyny, nie dajmy sie zwariować, wszystko jest niezdrowe, pasztety w puszce to sama kasza manna, parówki to same odpady, mleko to nie mleko...:sorry2::rofl2: To co my mamy jeść? Ręce opadają:nerd:

Do góry