reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

A JA TEZ GOTUJE WODE Z KRANU:-) I ROBIE MLECZKO Z NIEJ MALEMU I WSZYSTKO JEST OK:tak: A CO DO WYPARZANIA BUTELEK TO TEZ RAZ W TYGODNIU NO I MYJE JE TYLKO W CIEPLEJ WODZIE;-) SLYSZALAM ZE W PLYNIE BTELEK NIE MOZNA MYC:baffled: ALE CZY TO PRAWDA TO NIE WIEM:confused: JA W PLYNIE NIE MYJE I JEST DOBRZE UWAZAM ZE TO ZALEZY OD DZIECKA JAK NA TO REAGUJE:tak: TO TAK JAK Z ALERGIA:happy: TAK MYSLE A JAK JEST TO NIE WIEM:eek:

reklama
UWAGA UWAGA UWAGA !!!
Mój synek nigdy nie jedzący z butelki, wręcz jej nienawidzący wypił wczoraj i dzisiaj po 90 ml mleka, co prawda w stanie lekkiego przyśnięcia, ale to już jest wielki sukces. Cóż, nie od razu Kraków zbudowano :-):-):-):-):-):-):-):-)

a tak nasz krasnoludek rozszerza swoją dietę..

p5122082mb7.jpg
[/URL][/IMG]

mama antosia gratuluje!!
elzbietka moja tez lapy do buzi pcha zaraz za lyzeczka ale opracowalam na to patent przykrywam ja pielucha tetrowa lacznie z lapkami a na to dopiro sliniaczek :p jak zrobie jej zdjecie to wkleje :p
abeja maly ten sliniaczek, u nas by nie wystarczyl, u nas im wiekszy sliniak tym lepszy :p
ja do robienia jakichkolwiek potraw tez uzywam kranowy przegotowanej a dzisiaj zaszlalam i zrobilam niuni rosolek na kurczaczku ziemniaczku i marchewce zmiksowalam zapasteryzowalam(az sie wieczka sloiczkow wessaly) i wrzucilam do zamrazalnika po trochu bede dodawac do tych sloiczkowych dan co juz je oliwia ja :p ciekawe jak jej mamine przetwory zasmakuja
dzisiaj zjadla mi poltora sloiczka i jeszcze byla glodna :szok:

aniay, to masz głodomorka :-). Mój Antoś zdecydowanie woli mamine zupki. Dzisiaj tak się zajadał babcinym krupniczkiem, że aż się bałam żeby mu nie zaszkodził, ale na razie wszystko jest ok. A na jutro dostaliśmy już zaproszenie od babci na rosołek:-).

ja małemu daję mleczko na wodzie mineralnej...akurat u mnie to woda jest okropnie chlorowana...co innego u moich rodziców na Warmii - miodzio.... z kranu można pić

aniay, nie pomaga przykrycie łapek, bo wtedy wpycha łapaki to przykrycie:-D . u nas tez śliniak ogromny i ręczniczki papierowe. niby nie wypluwa jedzenia, ale mówi z jedzeniem w buzi "a-giiii" i czasami zdarza mu się rozpryskac. albo kichnie:baffled:

dziewczyny, ile wy dajecie dzieciaczkom tych dań ze słoika jednorazowo? cay słoiczek, pół, czy mniej? ja daje połowe i on zjada bez zająknięcia

reklama
Ja Na Poczatku Dawalam Po Dwie Lyzeczki A Z Czasem Zwiekszalam I Tak Teraz Dajemy Pol Sloiczka:-)

Do góry