reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
No a ja się dzisiaj nastarałam i zrobiłam te naleśniczki z serkiem homo i bananem no i d...pa nalesniczki zjadł mąż a Nadia koniecznie chciała wcinać placek po węgiersku, na szczęście nie był pikantny. Echhhh to moje dziecię wybredne, chyba znowu się odchudza (zęby pewnie idą) i prawie nie je :dry:

Mój zjada wszystko jak mały odkurzacz z wyjątkiem naleśników, po których ma odruch wymiotny :szok:
O nabiał się nie martwię, bo po za tym, że jada zupki mleczne, twarożkowe pasty, jogurty i serki homo-niewiadomo, to pije na noc 200 kaszki i dwa razy za dnia po 180 mleka. Jest tylko jeden warunek .... kaszka i mleko muszą być z kakao :-D

Hania wcina rano 200ml mleka, wieczorem o godzinie 20:00 200ml mleka a później jak ja idę spać to pije jeszcze 150ml:szok:. Zaczęłam jej dawać, bo się budziła w nocy, nie wiedziałam kilka czemu a się okazało później, że ona głodna bywała:szok:. No to teraz zjada, 350ml mleka z kaszką:-p:-D.

zywa Hania ta chudzinka tylko wcina???i to jeszcze z kaszką??

No je je, sama nie wiem, gdzie ona to mieści. Do tego uwielbia zupy, zjada na obiad całą pełną miseczkę, zwłaszcza z lanymi kluseczkami:szok:. I ja jej nie wmuszam, ona sama ciągle głodna jest:-D. Ale waży 11kg, więc może sobie zjeść, ciągle jest w ruchu, nawet chwili nie posiedzi.

No to widać Jeremi lubi mleczny repertuar :tak:

Hania też sobie nie żałuje :-D

Nikuś wcina 2x250 kaszki z miski, poza tym praktycznie nic z nabiału :no:

reklama
Emila sama woła jak jest głodna a Natalka zawsze jest głodna gdy tylko widzi, że ktoś buzią rusza:sorry2::tak:

Mały odkurzacz z naszej Natalki :-D:rofl2::rofl2::-D

My tez jemy kinder kanapki( a zwłaszcza ja:-):-D:-D)

Wyrodna matka, zamiast dziecku dać to sama wcina :szok::crazy::-p

Witek zjada kaszkę na gęsto ok 180 ml, a jak nie kaszkę to wcina jogurt lub serek homo (ale wiadomo ;-)), a wieczorem zanim położę się spać wypije jeszcze z butli 210 ml kaszki. Jemu wszystko jedno jaka kaszka, byle by nie było to samo mleko :baffled:

Do góry