reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Lorien Witek też jednego dnia nie chce jeść, muszę mu choć coś wcisnąć do tego dziuba bo inaczej nic by nie jadł. Za to na drugi dzień nadrabia. Od jak dawna Emi odmawia ci jedzenia? Może, tak jak pisze Antosiowa, po kilku dniach jej przejdzie.

reklama
To była kwestia kilku dni, ale odpukać - dziś było trochę lepiej, nawet Emilka kazała sobie o godzinę wcześniej kaszkę zrobić. poleciała do kuchni i pokazała na swoją kaszkową miseczkę. Sukces. Przyznaję bez bicia, że ją trochę głodem wzięłam :happy:

Czasami te nasze dzieci są nieodgadnione. Jako, że jestem TYLKO CZASEM:-p wyrodna, więc się zmartwiłam, że dotąd głodomorek nie chce jeść.:tak::eek::-D

z dziecmi jest przeciez tak jak z nami. My tez mamy takie dni kiedy zwyczajnie nie mamy zbytniej ochoty na jedzenie, a kiedy indziej zjedlibysmy konia z kopytami. wiec luz jak bedzie glodna to bedzie jesc tym bardziej ze nie nalezy do tych niejadkow. a poza tym zadne dziecko nie da sie zaglodzic

reklama
No właśnie się zmartiłam temu, że ona do tej pory lubiła jeść. Teraz myślę, że to od ząbków. No i Emi też nie wygląda. Waga 10,300 wzrost około 80cm :-)

Do góry