reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Upodobania żywieniowe naszych maluchów są przedziwne: sól, chlebek z okładem, bez okładu, sam okład ;-) same zupki :-D:-D:-D:-D Nic tylko paść ze śmiechu można :tak::-D:rofl2:

Witek na szczęście je wszystko :tak::-D Dzisiaj ledwo zjadl swoją kolację to żebrał wzrokiem o moją :szok::baffled: A ja jadłam resztki z obiadu czyli spagetti z ostrym sosem pomidorowym i papryką :-p Ale tego mu nie dalam spróbować :no: Bo bałam się, że mu ten sos zaszkodzi :nerd:

W zeszłym tygodniu młody dostał budyniu śmietankowego i nie było żadnych reakcji uczuleniowych i żołądkowych :no:;-) a dziś dostał Monte. Ciekawe czy po tym coś się pojawi :confused: A wciągnął je w expresowym tempie :-D:-D:-D

reklama
Monia ... Mati uwielbia spaghetti, robię często bo mój małż bez spaghetti żyć nie potrafi :sorry2::-D:-D i Mateusz nie odpuści nawet wtedy, gdy sos jest trochę ostry :tak: ... zresztą wdał się chyba w tatę, bo o nic tak bardzo nie żebrze jak właśnie o to danie :-D:-D

reklama
Robert takie zwykle jogurty, czy wlasnie Monte to zjada od jakiegos czasu. A dzisiaj dalam mu 180ml mleka z kartonu (takiego zwyklego) z Nesquikiem truskawkowym. Wypil cale i jak narazie efektow nie ma a to bylo o 10 rano. :tak:

Tak sobie wymyslilam, ze bede mu dawala rano i na noc modyfikowane a w ciagu dnia krowie, zeby sie przyzwyczajal. Bo moje kochane dziecko to poza mleczkiem dalej swiata nie widzi. :no: Obiadek podziubie i zostawia, zjada moze polowe takiego wiekszego sloicza, no chyba, ze to jest pomidorowka to wtedy zje, ale kurde ilez w kolko mozna jesc pomidorowa. :baffled:

Do góry