reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Hehe Antosiowa:-D, dobrze że je te zupy, moja Hania tylko rosół lubi i krupnik:no:. A chlebek? Zjada tylko to, co na chlebku (ser, szynka itp) a reszte wypluwa:wściekła/y:. Wybredna, czasem daje jej plaster sera w ręke i niech je:-D.
A tak w ogóle jak czytałam ile wasze dzieci jedzą to Hania ti chyba jest mały żarłok:crazy:.
7:00-8:00 mleczko z kaszką 200ml
9:00-10:00 drugie śniadanie, kanapka, jajecznica, płatki na mleku
13:00-14:00 obiadek, zupa, mięso
16:00-17:00 podwieczorek, mleczna kanapka, owoce, deserki, budyń i takie tam
19:00-20:00 mleczko z kaszką na noc 200ml
W międzyczasie biszkopty, chrupki, flipsy, czekoladki kinderki:szok:. Żarłok prawda? a wszyscy mówią że taka z niej chudzina:rofl2:.

reklama
Żywa, Antek do tej pory tez jadł bardzo dużo:
- 7.00 - kasza na mleku 150 - 200ml
- 9.00 - danonek
- 10.00 - kanapka z pasztetem lub szynką
- 12.00 - zupka
- 14.00 - deserek lub owoc
-16.00 - dwie parówki lub drugi raz zupa
- 18.00 - danonek
20.00 - kasza na mleku 200ml

A teraz tylko ta zupa i zupa...:zawstydzona/y:;-)

Aryan to maly zebrak :-Dnie odejdzie od stolu jak widzi ze jemy :blink:i wola "mamam" a jak mu nic nie dam to potrafi sie rozplakac i nie przestanie do poki nic nie dostanie:-p

Lorien to był cytat jednej z dziewczyn ale już nie pamiętam której:-pWięc odpisałam....
Tynko i Moniczko bardzo dziękuję za szczegółowe wyjaśnienia ...ja poprostu chciałam cytowac przy odpowiedziach a tam rzeczywiście ta funkcja nie jest uaktywniona.Ale już dzieki Wam wiem wszystko :rofl:.
Mamo Antosia fajnie ze Twój synuś lubi sobie tak pojeść i że mu tak smakuje...
nasza cócia to nie za bardzo jest za zupkami zwłaszcza teraz przy tych zębach:baffled:

a Zuzanna upodobała sobie ostatnimi czasu wylizywanie soli z solniczki :crazy:

Ponadto od 3 dni namiętnie wręcz robi taką minę ::szok:

Jak mi sie uda to sfotografuje po powrocie

Może mu przejdzie, co:sorry2:?
Eee tam, Antosiowa, zupy mają bardzo ważne znaczenie w diecie dzieci, bo w zupie przemycić można wszystko, więc niech je nadal lubi, moim zdaniem.
Emilka też lubi zupki, oprócz barszczu, w ogóle buraczki są beeeeee

Aryan to maly zebrak :-Dnie odejdzie od stolu jak widzi ze jemy :blink:i wola "mamam" a jak mu nic nie dam to potrafi sie rozplakac i nie przestanie do poki nic nie dostanie:-p
Emi dzisiaj cały dzień jak coś chciała to nie mówiła jak zawsze DA tylko mniam mniam mnaim

Lorien to był cytat jednej z dziewczyn ale już nie pamiętam której:-pWięc odpisałam....
Odpisałam bo jakiś czas ja poruszyłam ten temat, zacytowałaś mnie ;-), więc postanowiłam sama w nim uczestniczyć ;-)

Hehe Antosiowa:-D, dobrze że je te zupy, moja Hania tylko rosół lubi i krupnik:no:. A chlebek? Zjada tylko to, co na chlebku (ser, szynka itp) a reszte wypluwa:wściekła/y:. Wybredna, czasem daje jej plaster sera w ręke i niech je:-D.
.
Emilka zjada tylko chlebek, a resztę z chlebka ląduje na ziemi. Ależ te nasze styczniaki przewrotne, nie? :-):-):-)

reklama
Do góry