reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
weronkazz za mną ten kubek dwa lata chodził ale udało mi się go nie kupić doszłam do wniosku że przy trafianiu do buzi się nie wylewa a przez to że dziecko zapomina że trzyma kubek w dłoni odwraca się gdzies i kubek z nim i stąd wszystko na podłodze jest
weronkazzz
tulęTolę
dzag, my na mieszanym karmieniu jestesmy, raczej z przewaga mm jednak wiec do nowego roku poczekam jeszcze a potem zobaczymy, moze z jakas papka sprobujemy
kakakarolina, racja, nie pomyslalam ze to nie tylko do buzi moze trafic
kakakarolina, racja, nie pomyslalam ze to nie tylko do buzi moze trafic
natasszzka87
btw, co sądzicie o tym kubku?
Kubek polecam przy Oliśku korzystalismy teraz tez zamierzam- dzieki temu ominelismy etap niekapków/butelek itp odrazu z kubka
kakakarolina
Dzag ty się kiedyś zastanawiałaś jak wcześniakom rozszerza się dietę wczoraj trafiłam na coś takiego
Fundacja Świadomi Rodzice - artykuły - Wprowadzanie nowych pokarmów
Fundacja Świadomi Rodzice - artykuły - Wprowadzanie nowych pokarmów
Ooooo, dziękuję kakakarolina. Super. Czyli dobrze wyczułam, że maksymalnie te 2 tygodnie później spróbować z czymś innym niż mleko :-). Super. Potem wgłębię się w artykuł i całą stronę, bo teraz do lekarza lecimy. No i od razu zastanawiam się teraz, czy ja mam pytać lekarza czy mogę Tymkowi rozszerzać dietę już? Bo taka wspominka jest w artykule...
Dziewczyny, Wy pytałyście lekarzy o to, czy już można czy jeszcze nie?
Dziewczyny, Wy pytałyście lekarzy o to, czy już można czy jeszcze nie?
Dobra, TEN DZIEŃ za nami . Tymek na powitanie dorosłego jedzonka dostał marchewkę. 3 łyżeczki. Oczywiście żarłokowi było mało, ale na razie tyle mu starczy. Żadnymi minkami nas nie uraczył, marchewkę przyjął jakby to było coś naturalnego . Wszystko ubrudzone na pomarańczowo i mam nadzieję, że to zejdzie z ciuszków, bo będzie bieda z ciuchami . Na razie nie ogarniam trzymania kubeczka, łyżeczki i dwóch wszędobylskich łapek , ale praktyka czyni mistrza, więc mam nadzieję, że niedługo osiągnę stopień mistrzowski .
.
.
Dzag, my mamy wizytę w poradni patologii w tym tygodniu i chyba zapytam, czy rozszerzać dietę po 4 mies., czy później. Ale czy skorzystam z rady, jaka padnie w odpowiedzi, to nie wiem
Gratulacje dla Tymka! Pysznościowy miał obiadek
Gratulacje dla Tymka! Pysznościowy miał obiadek
reklama