reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Ewa ja też myślę, że jeszcze jakiś czas dzieci będą pily mleko po jedzeniu. Przecież przyzwyczajewia mają silne. Zresztą im więcej zje w dzień tym mniej w nocy więc futruj kochana ile wlezie
Podałam jabłko. Postanowiłam się nie pieprzyć z dwoma łyżeczkami tylko od razu poszło pół słoiczka
Podałam jabłko. Postanowiłam się nie pieprzyć z dwoma łyżeczkami tylko od razu poszło pół słoiczka
Tak mi się właśnie wydaje, że jej się pić chce, bo ciągle nie może tego picia z kubka załapać. Woda jej nie podeszła, woda z sokiem też nie :/
Jutro podam cały słoiczek i zobaczymy. Ale coś czuję, że mleko też pójdzie w ruch, bo dziś po 100 ml kleiku wsunęła jeszcze całą pierś :/
Ale fakt - w nocy tylko raz wstaje Booosko
Jutro podam cały słoiczek i zobaczymy. Ale coś czuję, że mleko też pójdzie w ruch, bo dziś po 100 ml kleiku wsunęła jeszcze całą pierś :/
Ale fakt - w nocy tylko raz wstaje Booosko
kakakarolina
hehe moja też tylko raz w nocy wstaje i dobie chwalę
Irisson, i mówisz, że tak do osiemnastki?;P
Czy po ziemniaku, marchewce i jabłku mogę wprowadzić pietruchę? Czy brokuła lepiej? Bo mi warzywa "wyszły", zostało ciut marchewki, pietruszka i mrożone brokuły. A nie pamiętam kolejności wprowadzania warzyw. Muszę jakichś tabel poszukać.
Czy po ziemniaku, marchewce i jabłku mogę wprowadzić pietruchę? Czy brokuła lepiej? Bo mi warzywa "wyszły", zostało ciut marchewki, pietruszka i mrożone brokuły. A nie pamiętam kolejności wprowadzania warzyw. Muszę jakichś tabel poszukać.
reklama
kakakarolina
ewa jak najbardziej. Możesz już zupę prawdziwą zrobić wreszcie