Ja zamiast ostrej papryki daję słodką . W ogóle nie lubię ostrych rzeczy, a tym bardziej Tymkowi bym nie dała . Czosnku też daję jeden ząbek, tak żeby podkreślić smak. Wiesz, to jest baza, a "dodatki" możesz dawać według własnego uznania. Ja tak robię .
reklama
Agnes92
Fanka BB :)
Właśnie przepis podoba mi się ,dlatego najpierw spróbuję ten,a nastepnym razem będę może kombinować po swojemu ja do ostrej papryki nic nie mam lubię w ilości nie przesadzonej,ale dla małego nie bardzo,dlatego zapytałam czy Ty podajesz
Wskakujemy na wyższy level . Dzisiaj Tymek pierwszy raz dostał butlę zwykłego krowiego mleka. Mam nadzieję, że dałam mu dobre :/. Nie UHT tylko takie zwykłe, z krótkim terminem przydatności, 2% tłuszczu. Do tego standardowo kaszka ryżowa. Mam nadzieję, że nic mu się z brzuszkiem nie podzieje. No i tak planuję właśnie żeby na noc dostawał krowie mleko, a rano i kaszki w weekendy na modyfikowanym, bo jakoś tak mi w głowie siedzi, że tam jednak więcej mikroelementów, witamin i innych cudów.
Agnes92
Dzag no niby tak z tym mm,ale przeciez to nie takie naturalne witaminy itp. Ważne ,że je owoce ,warzywa i w ogóle zdrowe jedzonko,tam są te wszystkie ,,cudy'' jakich potrzebuje;-) my jeszcze na pepti, jutro wizyta u alergolog, ciekawe co powie, mam nadzieje ,że nie długo będę mogła wprowadzać małemu pomału nnabiał...
kakakarolina
Olka jadła przez miesiac krowie ale teraz przeszłam na mm bo tańsze Kupuję babydrem z 14zł i mam na tydzień z hakiem. Wyroda matka.
kakakarolina
zylcia cena czyni cuda mi się nie grudkuje, spróbowałoby
reklama
kakakarolina
Ja z zimnej robię o 6 rano moje dziecko nie lubi ciepłego ;-) przynajmniej tak się mamusi wydaje