z modyfikowanym, Młoda gdzieś tam na początku jak jeszcze butle tolerowała, dostawała bebiko, więc z bebikiem jej robię, daję 90ml mm i łychę kleiku, bo niby na 200ml jest 2 łychy, takie średnio gęste jest ty spokojnie możesz na noc Fifkowi dawać do mleka, zrobić np 200ml z 2 łychami, ja już wcześniej pisałam u nas przy Laurze działało dobrze na sen, ona od 23 do 6 ładnie spała i zjadła jakoś 150ml, tylko, że moje lubią spać albo tak jak ja, gdzieś popołudniu, tak jakbyś chciała wprowadzić stały posiłek, u nas zawsze o 12 Lulka jadła obiad, za tydzień tu chcę wprowadzić Ninie warzywka, a na wieczór pójdzie kleik, koło 15 będzie dostawać kaszkę manną ja bym chciała usystematyzować ciut nasze karmienie, bo na cycu to wciąż dziki zachód ;-)
ah i do łyżeczki na początku nie może być strasznie głodne dziecko, bo tylko się po wkurza i nic nie zje, musi mieć super dobry humor, ale to na początku, później wszystko zjedzą
ah i do łyżeczki na początku nie może być strasznie głodne dziecko, bo tylko się po wkurza i nic nie zje, musi mieć super dobry humor, ale to na początku, później wszystko zjedzą