Mart81
Fanka BB :)
U nas też żyg. I to z takim ciśnieniem że leci wtedy cały posiłek zjedzony do tej pory. Odruch wymiotny i koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mojemu próbowałam dawać parowane warzywa w całości... no dramat. Tylko wciera w blat, w siebie, albo daje psom i się cieszy, jak mu zlizują z rąk. Nic do jego buzi nie trafia. Banana uwielbia rozgniatać i ogląda jak mu przez palce się przeciska... Jabłko takie kawałki pochłania, że zaraz się krztusi. Zje ziemniaka gotowanego, ale musi go ktoś trzymać w ręku. zębiska szt 6, kolejne na dole idą a gryzie tylko chrupki i mnie... Ryż w całości jakoś przechodzi w obiadkach i w owocach, jak trafi się jais inny kawałek, to rzyg...