reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Aasi one im grzyby halucynogenne dają i im się wydaje że nic nie jedzą
karolina,:-)
Asi, no ja nie daje nic nadzwyczajnego, tak jak pisałam od paru dni uwielbia szparagi z łososiem
(tani dobry łosoś jest w kauflandzie, a szparagi to teraz sezon), ale poprzednio uwielbiała batat z cukinią, marchewką, no i do tego mięsa indyk, wołowina, cielęcina, masło i teraz jak ma apetyt to codziennie daje pół żółtka. Jak daje batat to nie daje kaszy, a tak to lubi jaglaną, kuskus, ryż, pęczak. Pomidorowa to z papryką koniecznie u nas, a dynia z kukurydzą, no moja jak ma apetyt to wszytko zje, nie lubi buraka.
Asi, no ja nie daje nic nadzwyczajnego, tak jak pisałam od paru dni uwielbia szparagi z łososiem
(tani dobry łosoś jest w kauflandzie, a szparagi to teraz sezon), ale poprzednio uwielbiała batat z cukinią, marchewką, no i do tego mięsa indyk, wołowina, cielęcina, masło i teraz jak ma apetyt to codziennie daje pół żółtka. Jak daje batat to nie daje kaszy, a tak to lubi jaglaną, kuskus, ryż, pęczak. Pomidorowa to z papryką koniecznie u nas, a dynia z kukurydzą, no moja jak ma apetyt to wszytko zje, nie lubi buraka.
kakakarolina
Asia łososia jej dajesz w całości czy robisz zupę rybną
Bo u nas łosoś zblendowany i ugotowany z warzywami nie przechodzi ale tak luzem w lepszych czasach może wejdzie.
Ja tak myślę że wczoraj zaszalałam była zupa z marchewki, pomidorów, papryki, cebuli i oliwek i może to za dużo na mały brzuszek zjadła teraz z 70ml i śpi a marudna dziś była że
Bo u nas łosoś zblendowany i ugotowany z warzywami nie przechodzi ale tak luzem w lepszych czasach może wejdzie.
Ja tak myślę że wczoraj zaszalałam była zupa z marchewki, pomidorów, papryki, cebuli i oliwek i może to za dużo na mały brzuszek zjadła teraz z 70ml i śpi a marudna dziś była że
kakakarolina
A szparagi jak? blanszujesz? żółte zielone? chyba lepsze żółte bo więcej miękkiego mają.
Trzeba by wykorzystać sezon szparagowy
Trzeba by wykorzystać sezon szparagowy
U nas na obiad schodzi jakieś 200ml. Może i zjadłby więcej, ale mama porcjuje na ok. 200ml . Aasi, u nas na tą chwilę hiciorem jest pomidorowa z makaronem i cielęcinką (na soku pomidorowym z biedronki ), warzywa z łososiem i mega porcją natki pietruszki (tylko że ja łososia blenduję) oraz mus z białych warzyw (kalafior, ziemniak, seler, pietruszka) z polędwiczką wieprzową, marchewką w kosteczkę i mega porcją koperku. Takie proste, wręcz prostackie potrawy, ale smakują .
reklama
Asia to jest taka gościówa, że pewnie u rodziców w ogródku uprawia .Aasi pisze:A te halucyny to gdzie kupujesz??