karola, u mnie 150 mleka, kaszki orkiszowa na 150 mleka, 200 g musu, 220 obiadku, 150 deserku, nie nadążam z szykowaniem...
dzag, no zgadzam się czyli sól też jak różnorodna;-) bo potem pójdzie gdzieś i nie posolone nie będzie smakować, żeby nie było ja jeszcze raz nie posłodziłam i nie posoliłam niczego za to daje świeżą bazylię, koperek, przyprawy. Po za tym ja dałam pare razu swój budyń czy kisiel ale nie jest to dla mnie podstawowy deser, raz zna jakiś czas i jest różnorodnie. Poza tym moja Ula ma bardzo urozmaicony jadłospis, za wyjątkiem nabiału którego nie toleruje jej organizm na razie
Z naszych rzeczy najbardziej lubi precle, szyneczki, kabanosa, wafle do lodów, ogórek to jej ulubione warzywo.
Ja robie mus z ziarenkami laski wanilii bo podkreśla smak rabarbaru, dziś dodałam domowego musu z dyni co mam zawekowany z jesieni, poza tym moja lubi kwaśne. Możesz dac mus ze słodkich jabłek albo banana.
dzag, no zgadzam się czyli sól też jak różnorodna;-) bo potem pójdzie gdzieś i nie posolone nie będzie smakować, żeby nie było ja jeszcze raz nie posłodziłam i nie posoliłam niczego za to daje świeżą bazylię, koperek, przyprawy. Po za tym ja dałam pare razu swój budyń czy kisiel ale nie jest to dla mnie podstawowy deser, raz zna jakiś czas i jest różnorodnie. Poza tym moja Ula ma bardzo urozmaicony jadłospis, za wyjątkiem nabiału którego nie toleruje jej organizm na razie
Z naszych rzeczy najbardziej lubi precle, szyneczki, kabanosa, wafle do lodów, ogórek to jej ulubione warzywo.
Ja robie mus z ziarenkami laski wanilii bo podkreśla smak rabarbaru, dziś dodałam domowego musu z dyni co mam zawekowany z jesieni, poza tym moja lubi kwaśne. Możesz dac mus ze słodkich jabłek albo banana.
Ostatnia edycja: