reklama
cornelka
Fanka BB :)
A mój synuś wypiął się na mleko w butelce, już od kilku dni nie dojadał, a dzisiaj wypił 100 ml i był bunt gdzie do tej pory na wieczór 230 ml wypijał. Przelałam do miseczki, trochę zagęściłam kaszką i zjadł łyżeczką.
Chyba czas wyrzucić butelki ;-)
Chyba czas wyrzucić butelki ;-)
kakakarolina
Asia jak tam Uli apetyt??
Bo to może jeszcze sprawy wiekowe ??
Olka odmówiła całkowicie spożywania posiłków jedyne co jej jeszcze wchodzi to jogurt naturalny i owoce ale w żadnych porażających ilościach.
Przestałam jej gotować bo się nie opłaca.
Bo to może jeszcze sprawy wiekowe ??
Olka odmówiła całkowicie spożywania posiłków jedyne co jej jeszcze wchodzi to jogurt naturalny i owoce ale w żadnych porażających ilościach.
Przestałam jej gotować bo się nie opłaca.
karolina, u nas jest lepiej tfu tfu. Wczoraj zjadła dwa razy kaszkę na 120 mm i w nocy wypiła 150. Dziś o 7 120 i potem kaszka na 120 więc z głodu nie pomże, obiadek to 100 g w porywach, raczej 10, 12 łyżeczek, banana zje całego ale karmienie trwa 30 min, a po każdym otwarciu paszy tańczę i ją chwalę. Jutro jedziemy na komunie kupiłam pierwszy raz te grudkowe obiadki hippa, zobaczymy czy zje. Po jogurcie i serku wykrzywianie twarzy na maxa i dalej nie, poza tym ma od razu plamy na twarzy po nich, toleruje z nabiału tylko masło. Myślałam, że to możę jej moje jedzenie anie pasi wiec dałam jej naszego solonego ziemniaka i przyprawionego pieczonego łososia też nie ruszyła. Za to pije dziennie ok. 150 ml wody.
u mnie obie po probiotyku mają apetyty super, Nina zjada 200ml obiadku, cały mały jogurt z owocami, kaszki 150ml, mleka wypija do 200ml z 4 raz, gorzej, bo od 2 dni jej się głupio ulewa, jak nigdy nie ulewała, a potem wrzeszczy że dalej głodna może kolejne zęby, sama nie wiem
marcia331
U nas na szczescie apetyt dopisuje. 2 x dziennie kaszka na 180 ml, obiadek 200g, do tego ze dwie pietki chleba i pol banana albo jakis jogurt. No i cyc oczywiscie, chociaz to bardziej juz na popicie i z przyzwyczajenia niz po to zeby sie najesc. No i z naszych talerzy pozarl by wszystko.
Siostra M i jej maz nie mogli sie nadziwic ze u nas karmienie trwa 3-5 minut, a oni swoje dzieci musieli pol godziny zabawiac. Ale jeszcze dwa tygodnie temu u nas bylo tak samo i nic do buzi nie chcial brac, wiec to sie zmienia jak w kalejdoskopie.
Siostra M i jej maz nie mogli sie nadziwic ze u nas karmienie trwa 3-5 minut, a oni swoje dzieci musieli pol godziny zabawiac. Ale jeszcze dwa tygodnie temu u nas bylo tak samo i nic do buzi nie chcial brac, wiec to sie zmienia jak w kalejdoskopie.
gosha_88
marcia kaszka na 180?? Szok, a ja myślałam że te porcje na opakowaniu to jakieś wymyślone z kosmosu mój ma super apetyt ostatnio, czyli zjada 2x kaszkę na 100ml wody, pół słoiczka dużego owoców, 150ml obiadku-!! i jogurtu kubeczek. Cyc jest przed każdym spaniem, czyli ok 11, potem 15 i na noc. W nocy niestety się często budzi, krzyczy, rzuca się, może skok? A dziś mieliśmy inaugurację jajecznicy- bałam się okropnie, bo Majka tak strasznie uczulona, ale zjadł całą ze smakiem, czekałam na pawia i nic, przyjęte, odbeknięte i gęba się cieszy, zero plamek, wysypek, puchnięcia, jestem bardzo zadowolona, zobaczymy jeszcze czy brzuszek nie zareaguje
Moja też tyle jadła 180 dwa razy, a karmienie trwało 3 min ale się pozmieniało ale w sumie mnie to nie martwi trenuje zen:-) Co do cyca jak sobie wyobrażę, że tak duży dzieć i taki gryzoń jak moja zbliża się się do moich piersi to mnie ciarki przechodzą:-);-)
A mnie trafia bo młody jak taki mały piesek podczas naszych posiłków siedzi przy krzesłach i krzyczy do chwili aż czegoś nie dostanie dzisiaj zaliczył płatki owsiane z malinami z mojego śniadania heheh, gorzej bo laura uszczęśliwia go różnymi dziwnymi rzeczami nie spożywczymi a ten osiołek z zachwytem wcina a ta się cieszy grrryyy
reklama