kakakarolina
Fanka BB :)
Olga mnie się 280 też w głowie nie mieści. Na razie jak uda się 150 wypić to już jest szaleństwo. Olka ma dwa zęby dostaje wszystko w całości i sobie radzi. Przecież dzieci "gryzą" dziąsłami. Już nie panikuję i nei wyciagam z paszczy dużych kawałków bo kilka razy wyciągnęlam i żalowałam bo świetnie sobie z nimi radzi. 8 miesiąc to już najwyższy czas na kres papek. To też czas pierwszych samodzielnych posiłków
Asia możesz podawać w kółko to samo. To jest cecha charakterystyczna dzieci przez miesiąc mogą jeść tylko ziemniaki żeby potem ze smakiem jeść brokuły. A 15 minut to chyba malutko. Jak długo wcześniej to trwało ja tam wolę dłużej jeść niż słuzyć ciągle za drabinę
LeRemi Olka jadła dziś w nocy o tych samych godzinach ;-) też już nie jadła więc myślę że taki okres u dzieci nastał
Lewek moja je wszystko. Nie jest kapryśna tylko w małych ilościach
Asia możesz podawać w kółko to samo. To jest cecha charakterystyczna dzieci przez miesiąc mogą jeść tylko ziemniaki żeby potem ze smakiem jeść brokuły. A 15 minut to chyba malutko. Jak długo wcześniej to trwało ja tam wolę dłużej jeść niż słuzyć ciągle za drabinę
LeRemi Olka jadła dziś w nocy o tych samych godzinach ;-) też już nie jadła więc myślę że taki okres u dzieci nastał
Lewek moja je wszystko. Nie jest kapryśna tylko w małych ilościach