reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę Maluszków

LaRemi, to kolejny problem ten czort umie ściągnąć KAŻDY śliniak:no: ale takiego z rękawami jeszcze nie testowałam.

reklama
Ja kocham kwaśne, nawet raz byłam na pogotowiu bo "przedawkowałam" witaminę c:tak: Nic mi nie było ale po zjedzeniu 5 blistrów miałam dziwną wysypkę;-)

Ej dziewczyny robię na jutro Uli obiad do rodziców bo my sprzątamy z M, no i na jutro ma z żółtkiem i kaszą jaglaną, zamknięte to w słoiczku będzie jeszcze dobre na nd? bo mi dwa słoiczki wychodzą?

Asia powinno byc dobre ale ja nie ryzykuje i jak jest z jajkiem albo mięsem to mroze Jesli ma stac wiecej jak 48h w lodowce Lub jesli gdzies sloiczek transportuje.

ależ dyskusja o jedzeniu! :D podoba mi się Wasze podejście by dawać jak najwięcej próbować, u nas póki co zero zainteresowania naszym jedzeniem, więc wcina swoje papki :) nawet z flipsem nie wie co zrobić :D cóż widać taki typ, tego chyba nie da się nauczyć co? on raczej jakiś taki mały ciekawy mi się wydaje do wszystkiego :)

mam jednak do Was inne pytanie, w nocy ciągle jada MM (21, 00:00 i 3:00) wypija 120-150 i śpi dalej, ale w kółko moja mama mi suszy głowę, że półroczne dziecko już w nocy jeść nie powinno i jestem w kropce, bo w sumie budzi się i je, usiłuję zapchać smokiem, ale nie działa, wody pić nie chce totalnie. No to raz dałam soczek rozcieńczony i wypił i spał. Tylko to soczek jest, nie chciałam wcale soków podawać, nie wiem czy to dobre, oczywiście moja mama twierdzi że powinnam dawać sok, ale kurcze boję się o jego przyszłe zęby (chwilowo zero), wagę i jakoś tak nie wiem co z tym fantem zrobić.
Dawać mleko, sok a może coś innego zakombinować? i jak jest w tym nocnym jedzeniem? pomożecie? :-p

reklama
Do góry