reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę Maluszków

reklama
k8libby, ja nie przyprawiam rozgrzewającymi przyprawami których sama zresztą nie lubie, a moja je wszystko pięknie.

Kupiłam dziś mrożony groszek, fasolki zieloną i żółtą i kukurydzę z kolby obraną, dawała już któraś?, a i na reszcie upolowałam szklaną tarkę do jabłuszka.

Moja mało pije, parę łyków po posiłku, kupy ma ładne. Ja daje tylko wodę i tylko niekapka.

eee nie chciałam się o to pytać:-);-) Ja tworzę swoje autorskie zestawu głównie dobieram kolorystycznie, co mi ładnie w avencie wygląda:-), a bób dawałaś?

karolina, a bakłażana kupowałaś w eko nie? bo widziałam, że u mnie jest i chyba jej kupię, dam z cukinią i papryką.

A mi nic nie jest po bobie:-D

reklama
asia, nie trzeba ich sypać nie wiadomo ile. Imbir jest bardzo ostry, wystarczy szczypta, więc go nie czuć. Ale zioła, cynamon, wanilia. Ja osobiście też za imbirem nie przepada, ale w okresie zimowym jest fajny. Jak zawsze miałam zimne stopy i dłonie, tak od kiedy 5 przemian u nas wprowadziłam, tak nie znam tego problemu :)
Bakłażana tez kupowałam, bardzo mu smakował. Musze w końcu papryke kupić :)

Do góry