reklama
Hmmm... To może ta jedna im nie wyszła? Ja daję Tymkowi kaszki z BoboVity. Póki co mamy za sobą bananową (dobra), malinową (nienajgorsza, ale raczej na minus niż na plus dla BoboVity), chyba brzoskwiniową (ok) i 7 zbóż z jabłkiem i śliwką - ta jest wręcz genialna, mnie samej bardzo smakuje. Ale wiem teraz, żeby jabłkową omijać z daleka :-).
Olga RaQ
Fanka BB :)
ja kupuję też inne bobovity, Natalia codziennie prawie na kolację je jakąś taką, dobra jest owocowe śniadanko jest też owsiane coś tam, też spoko, mało słodka i ma naturalny smak owsianki, a jedna jest taka bezmleczna że prawie same otręby to czasem mieszam z inną, np z baananową na dobranoc z rossmanna. a hani w ramach wprowadzania glutenu i pełnego ziarna podaję np na śniadanie butlę z jedną miarką którejkolwiek z tych glutenowych
No ja podaje tylko kaszki holle, nominala ale dodaje sama owoców jakoś nie ufam tym wsadom owocowym.
karolina, kupiłam wczoraj w ecco sklepie przecier z ekologicznych włoskich pomidorów i ma 100% pomidorów, żadnej soli i kwasku cytrynowego więc dziś będzie pomidorowa.
karolina, kupiłam wczoraj w ecco sklepie przecier z ekologicznych włoskich pomidorów i ma 100% pomidorów, żadnej soli i kwasku cytrynowego więc dziś będzie pomidorowa.
Wracając do soli. My używamy tylko morskiej i taką daję też Mani. Ciupkę
My też na kaszkach Holle. Przejdę na BabySun niebawem, bo są w moim internetowym sklepie Hipp, w którym nabywam mleko z darmową dostawą a też pełnoziarniste i bez cukru Póki Mani takie zjada, nie kombinuję ze smakowymi i słodzonymi. Mam nadzieję, że jej tak zostanie. Ja wolę mleczne produkty raczej na słono niż słodko, postanowiłam Mani nie determionować na linii "mleko-na słodko". Chciałam analogicznie postąpić z warzywami, mięsem i solą, ale nie wyszło
A ja nabyłam wczoraj słodkiego ziemniora. Będzie z cukinią, któraś z Was pisała, że dobre, to może Manicie podejdzie taki zestaw? Zwykłego ziemniaka z cukinią uwielbia.
My też na kaszkach Holle. Przejdę na BabySun niebawem, bo są w moim internetowym sklepie Hipp, w którym nabywam mleko z darmową dostawą a też pełnoziarniste i bez cukru Póki Mani takie zjada, nie kombinuję ze smakowymi i słodzonymi. Mam nadzieję, że jej tak zostanie. Ja wolę mleczne produkty raczej na słono niż słodko, postanowiłam Mani nie determionować na linii "mleko-na słodko". Chciałam analogicznie postąpić z warzywami, mięsem i solą, ale nie wyszło
A ja nabyłam wczoraj słodkiego ziemniora. Będzie z cukinią, któraś z Was pisała, że dobre, to może Manicie podejdzie taki zestaw? Zwykłego ziemniaka z cukinią uwielbia.
Moje dzieciory też na kaszkach holle z pełnego przemiału bez żadnych dodatków i zjadają ładnie. Młoda jadła tylko takie kaszki i kiedyś byliśmy nad morzem i apetyt miała wielki i cały zapas kaszki zjadła zaraz na początku. I pojawił się problem dziecko wyło wieczorem z głodu a żadnej kaszki owocowej gładkiej zjeść nie chciała, masakra była zwiedziliśmy pół wybrzeża w poszukiwaniu kaszki którą by zjadła. Teraz zawsze mam większy zapas z sobą ;-) ale byłam zaskoczona, że słodkie jej nie podeszło. Teraz młody protest głodowy odstawia bo ząbek pierwszy mu wychodzi grrrrr
Olga RaQ
Fanka BB :)
ja te smakowe "gotowce" kupuję dla Natalii, zwykle bez owoców, wybieram wielozbożowe, ze zbóż glutenowych, pełnoziarniste. Natalia je zwykle na kolację. co rano ma normalne kasze ugotowane na mleku - jaglaną, mannę, owsiankę. może jeszcze jakąś dołączę Hania też je będzie dostawała i już trochę dostaje. te gotowce sypnę jej czasem do butli żeby miała bardziej sycące mleko, no i to też element wprowadzania glutenu (nie wiem czy tak można, codziennie w innej formie podać gluten, ale ja tak robię )
reklama
Kupiłam w eko sklepie wanilie tarta, no to pewnie ziarenka utarte.
Taka www.misiontek.pl/wanilia-bourbon-mielona-bio-5g.html
Taka www.misiontek.pl/wanilia-bourbon-mielona-bio-5g.html