reklama
U nas gruszeczki też od dawna, ale miałam cały czas jeszcze takie od mamy z ogródka. Niestety się skończyły, ale na całe szczęście już są nie sypane u mnie w sklepiku. Banany tez takie fajne malutkie
Ciekawa jestem reakcji na melona
Nam przez to uczulenie na gluten doktorka kazała ograniczyć mleko do minimum. Mamy tylko 2x mleczną kaszkę, reszta to owoce i warzywa. Powiedziała, że przy takim uczuleniu organizm jest wrażliwszy i może się pojawić alergia na mleko. Mi to na rękę, bo nocne jedzenie odpadło.
Moje dziecko już tak nie przybiera, z resztą zauważyłam, że się tak wyciągnął, nie jest już taki papuśny na buzi
Ciekawa jestem reakcji na melona
Nam przez to uczulenie na gluten doktorka kazała ograniczyć mleko do minimum. Mamy tylko 2x mleczną kaszkę, reszta to owoce i warzywa. Powiedziała, że przy takim uczuleniu organizm jest wrażliwszy i może się pojawić alergia na mleko. Mi to na rękę, bo nocne jedzenie odpadło.
Moje dziecko już tak nie przybiera, z resztą zauważyłam, że się tak wyciągnął, nie jest już taki papuśny na buzi
Olga, my mamy taką fajną łyżeczkę momma. bardziej jest jak łopatka, i trochę jest miękka, może to też kwestia "narzędzia"?
Zobacz załącznik 542609
Olga może spróbuj zwykłą silikonową łyżeczką. Nie są drogie a zupełnie miękkie. Mojej Agacie to odpowiada bardzo. Łyżeczka silikonowa wąska
Dziś nawet próbowałam zwykłą plastikową i poszło dużo trudniej.
M
milionka
Gość
a my jakieś jogurciki BOBOVITA Jogurcik Malucha Jogurt Słodka Malina (4x100g) - po 6 miesiącu - Frisco.pl - supermarket online, delikatesy internetowe, sklep spożywczy
Szymek wcina je jak szalony
Szymek wcina je jak szalony
kakakarolina
Fanka BB :)
Milionka i skład tego oraz to że stoi na półce obok proszku do prania (a nie w lodówce) i ma datę ważności 2 lata Cię nie martwi? Zastanów się jogurt dla dorosłych musi stać w lodówce bo ma żywe bakterie (dla nich jemy jogurty) góra kilka dni. To co dodali do tego że się nie psuje
LeRemi
K8 a jak zrobisz tego melona? Bo ja nabylam i tak na niego patrze i patrze i patrze...;-)
Ja za jakis czas serka homegenizowanego dam dla sproby, albo danonka. Tez na szczescie nie musze kombinowac z lyzeczkami, olivii pasi wszystko
Ja za jakis czas serka homegenizowanego dam dla sproby, albo danonka. Tez na szczescie nie musze kombinowac z lyzeczkami, olivii pasi wszystko
Olga RaQ
dzięki Zylcia na pewno kupię przy najbliższej okazji
reklama