reklama
my mamy babydreama i Młodej pasuje, ale patrze na ten nominal, to może spróbuję, jak cały zapas babydrema zużyje, czyli za 500lat mnie też przekonuje cena, jednak te kaszki znikają w zastraszającym tempie, czy wam też starczają na 4 razy?
kakakarolina
Fanka BB :)
Irisson nam na 40 razy ) ja jakies dwie łyżki tego daje co dwa trzy dni częściej ani więcej ruda nie zje
U nas dziś na obiad debiut twarożku - jest szpinak z żółtkiem i twarożkiem.
Msza nam ciut pokrzyżowała plan dnia i dopiero Drobina zasnęła, więc obiad będzie później. Zobaczymy, czy jej posmakuje.
A na kolację planuję taką kaszkę:
Kaszka kukurydziana z pomarańczą | Jedzonko Malucha
W ramach oszczędności Tylko nie z pomarańczą, ale z jabłkiem. Ciekawa jestem, co to wyjdzie.
Msza nam ciut pokrzyżowała plan dnia i dopiero Drobina zasnęła, więc obiad będzie później. Zobaczymy, czy jej posmakuje.
A na kolację planuję taką kaszkę:
Kaszka kukurydziana z pomarańczą | Jedzonko Malucha
W ramach oszczędności Tylko nie z pomarańczą, ale z jabłkiem. Ciekawa jestem, co to wyjdzie.
natasszzka87
Fanka BB :)
irisson W sklepie normalnym powinni miec i też w Eko sklepach. Z tegeo co pamietam Kupiec miał dobre.
Ewa to ja sie wpraszam do Ciebie na obiad Pychhha
Ewa to ja sie wpraszam do Ciebie na obiad Pychhha
Moje dziecko nauczyło się otwierać buzię i już nie siorbie
A teraz pytanie z serii głupich: ile to jest "trochę masła" na porcję? łyżeczka? pół łyżeczki? łyżeczka płaska "zeskrobana nożem"? a może łyżeczka z górką? help me!
czy jak daję dziecku objętość małego słoiczka warzyw, to go głodzę? boję się go utuczyć jeszcze bardziej a wolę nie sprawdzać czy jego żoładek ma jakieś dno
Irisson, przy starszaku pamiętam że właśnie zwykła kaszka mleczno ryżowa tak na 4 razy starczała
A teraz pytanie z serii głupich: ile to jest "trochę masła" na porcję? łyżeczka? pół łyżeczki? łyżeczka płaska "zeskrobana nożem"? a może łyżeczka z górką? help me!
czy jak daję dziecku objętość małego słoiczka warzyw, to go głodzę? boję się go utuczyć jeszcze bardziej a wolę nie sprawdzać czy jego żoładek ma jakieś dno
Irisson, przy starszaku pamiętam że właśnie zwykła kaszka mleczno ryżowa tak na 4 razy starczała
Ostatnia edycja:
reklama
weronkazzz
tulęTolę
babeczki doradzcie, kiedy w krzesełko do karmienia zainwestować? jak już dzieć będzie siedział normalnie sam czy wcześniej?
i mamy zielone światło na mięsko i ekspozycję na gluten... oprócz manny można jeszcze zacząć z jakąś inną kaszką? coś polecacie?
no i w ogóle, tola waży 9160 i mierzy 70 cm
wyskoczyła poza siatkę centylową!
i mamy zielone światło na mięsko i ekspozycję na gluten... oprócz manny można jeszcze zacząć z jakąś inną kaszką? coś polecacie?
no i w ogóle, tola waży 9160 i mierzy 70 cm
wyskoczyła poza siatkę centylową!