Marcia a moze tarte jablko tylko z odrobina marchewki zeby posmak byl. Hehe moze glupi sposob ale jak moja sie krzywi to ja wtedy zachwalam na głos "o jakie dobre" " mniam mniam " " pycha" itp itd albo ukladam piosenki o tym jedzeniu I udaje ze zjadam jej porcje ;p i ona wtedy chce tez . A cycowe mamy powinny zjadac te rzeczy co ich dzieci nie chca w duzych ilosciach bo smak pojawi sie w mleku i dziecki sie dzieki temu przyzwyczaja do smaku.
Asia to duzo Twoja tego Sinlacu zjada. Moja ledwo porcje 125g( 6 Lyzek) z 2 lyzeczkami suszonych sliwek gerbera. Zostawia zawsze 1/5
Ewa hehe no wlasnie chcialam tak subtelnie zapytac kto konczy posilek Wy czy dziecko bo ja czasami jak widze ze mala grymasi to staram sie zeby jadla dalej mimo jej znudzenia ;p
Asia to duzo Twoja tego Sinlacu zjada. Moja ledwo porcje 125g( 6 Lyzek) z 2 lyzeczkami suszonych sliwek gerbera. Zostawia zawsze 1/5
Ewa hehe no wlasnie chcialam tak subtelnie zapytac kto konczy posilek Wy czy dziecko bo ja czasami jak widze ze mala grymasi to staram sie zeby jadla dalej mimo jej znudzenia ;p