ok zrobiłam zupkę, miałam fajną mrożonkę - ziemniak, kalafior, , marchew, por, pietruszka, seler, koperek, komisyjnie z mężem doszliśmy do wniosku, że raczej jej nic z tego nie zaszkodzi, wygotowałam w garnku, zblenderowałam i wyszła gładka zielona paćka, rzadka, więc może Młodej podejść, najlepsze, że zajęło mi to całe 15minut
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
irisson mimo wszystko ostrożnie por i seler to nie takie chop siup ;-) pewnie nic jej nie będzie ale obserwuj
pora takiego większego w kawałkach wygrzebałam, ewentualne takie połamane mogło zostać, więcej było kalafiora,marchewki i ziemniaka, jak nie puści pawia po 1 łyżeczce i tak będzie cud no i bardzo rzadkie mi wyszło
kakakarolina
Irisson jak za rzadkie to podgrzej trochę wody się odparuje
nieee, ja myślę, że dla niej to idealna konsystencja, kleik też tak lubi, chociaż gęsty też już zje na razie chcę ją zachęcić do warzywek, śpi to nawet nie wie co ją czeka, jak zje to będzie mistrzostwo świata
Tak jest, Avent mieli też z grudkami. Wszystko zależy od tego, jak długo się potrzyma pokrętło na opcji blendowanie
Aniela uwielbia gęste jedzenie, grudki jej nie przeszkadzają, więc myślę, że powoli będziemy przechodzić na jedzenie z małymi kawałeczkami.
No i niedługo trzeba będzie kupić chrupki kukurydziane, żeby się nauczyła sama jeść łapkami Pamiętam, że przy Franku to była apokalipsa - miał te chrupki wszędzie
Aniela uwielbia gęste jedzenie, grudki jej nie przeszkadzają, więc myślę, że powoli będziemy przechodzić na jedzenie z małymi kawałeczkami.
No i niedługo trzeba będzie kupić chrupki kukurydziane, żeby się nauczyła sama jeść łapkami Pamiętam, że przy Franku to była apokalipsa - miał te chrupki wszędzie
kakakarolina
Ewa ja pamiętam, że jak Maks zjadł taką chrupkę to potem nie jadł mleka 6h ale kluska to co innego na pewno zaraz będzie głodna, może tez jej kupię.
reklama
Brawo dla Drobiny! 220g! Super wynik!
Kacper wczoraj zjadł cały słoiczek 130g jabłka z brzoskwinią. Na początku wbijało go w fotel, bo kwaśne to to, ale paszcze otwierał i ostatecznie zjadł.
Po opróżnieniu jelitek apetyt wrócił- na noc zjadł 190ml mm, a po 1,5h zawołał jeszcze i zjadł mojego 120ml. Żarłok jeden.
A pomożecie mi z tą śliwką? Mogę podawać profilaktycznie co 2-3 dni? Nie zaszkodzę jelitom?
Kacper wczoraj zjadł cały słoiczek 130g jabłka z brzoskwinią. Na początku wbijało go w fotel, bo kwaśne to to, ale paszcze otwierał i ostatecznie zjadł.
Po opróżnieniu jelitek apetyt wrócił- na noc zjadł 190ml mm, a po 1,5h zawołał jeszcze i zjadł mojego 120ml. Żarłok jeden.
A pomożecie mi z tą śliwką? Mogę podawać profilaktycznie co 2-3 dni? Nie zaszkodzę jelitom?