reklama
muszynianka21
Zaciekawiona BB
Ja rozstępy mam już od dwóch miesięcy na brzuchu najwięcej, przy piersiach i pod kolanami. Na początku się wkurzałam, ale po kilku dniach mi przeszło. Nie pomogło smarowanie kremami i oliwką niestety, no ale cóż poradzic najważniejsze ze dzidziulek zdrowy - szkoda, ze trzyma mnie w niepewności czy jest chłopcem czy dziewczynką
miranda
Fanka BB :)
z rozstępami tak juz jest, jak ktoś ma predyspozycje to żadne kremy nie pomogą. Ja nie używam nic specjalnego bo rozstępy mam po pierwszej ciaży i teraz mi sie tylko''dociągają''.
azorek84
mama Amelii 2009
heh a ja jeszcze nie mam rozstepow ale raczej nie mialam nigdy.raz mi sie tylko na udach porobily ale to jak duzo przytylam po poronieniu-wtedy chormony i moje obzarstwo daly efekt w rozstepach na udach:-( ale brzuszek jeszcze bez rozstepow):-)
Katarina2308
Dziewczęta , a bolą Was te miejsca gdzie się porobiły rozstępy?Bo ja jak się smaruję kremem w tym miejscu to odczuwam taki delikatny ból
Mola1
Ja mam sklonnosci do rozstepow i bylam pewna ze predzej czy pozniej zawitam na tym watku.. No i stalo sie Na moich malych cyckach, ktorych nigdy nie lubilam ze wzgledu na ich rozmiar, pojawily sie fioletowe paskudne rozstepy!! Na brzuchu sie spodziewalam ale na piersiach niekoniecznie..
Mam rozstepy na posladkach, udach i na dole plecow ale w poprzek. Zrobily mi sie od szybkiego wzrostu jak mialam okolo 13 lat, wiec jestem do ich widoku przyzwyczajona ale mimo wszystko jestem zla
Mam rozstepy na posladkach, udach i na dole plecow ale w poprzek. Zrobily mi sie od szybkiego wzrostu jak mialam okolo 13 lat, wiec jestem do ich widoku przyzwyczajona ale mimo wszystko jestem zla
Na piersiach, udach i pośladkach mam rozstępy, które muszę tolerować od 14 roku życia. W fazie dojrzewania, tak bujnęłam, ze skóra nie nadążała i są tego efekty. Teraz smaruje brzuszek i z dużym niepokojem oglądam się codziennie czy pojawiło się coś nowego. Jak na razie na całe szczęście nie :-)
Katarina2308
Dziewczyny, dostałam parę dni temu w aptece kilka próbek kremu na rozstępy Esteti-Q. Czy któraś z Was może używała go dłużej?Ja obecnie używam Fissan,, ale mi sie kończy, a zapomniałam mężowi powiedzieć jak był w Makro.I nie wiem teraz który kupić
Dziewczyny, sorki, ni Esteti-Q, a Elasti-Q:-)
Dziewczyny, sorki, ni Esteti-Q, a Elasti-Q:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tego co słyszałam na szkole rodzenia, najwięcej rozstępów pojawia się w 8 i 9 miesiącu jak brzuszek rośnie w przód ;/. Najlepsze są podobno kremy co są osobno na brzuszek i osobno na biust, bo skóra na biuście jest bardziej wrażliwa i dlatego powinno się używać dwóch.
Zakupiłam kremy i dam znać jak się sprawują. Polecane przez mamy w ciąży i po ciąży.
Zakupiłam kremy i dam znać jak się sprawują. Polecane przez mamy w ciąży i po ciąży.
reklama
Monika20078
Ja używam kremu firmy Pharmaceris zapobiegającego rozstępom od 4 m-ca i nie mam ani jednego rozstępu. Naprawdę polecam. A do tego skóra jest taka delikatniutka, nawilżona i nie swędzi.
Ostatnia edycja: