reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

a ja polecam Perfekt Mama!!!!!!!!
stosuje kremy z tej firmy i jestem zadowolona,bo mam skłonnosci do rozstępów,jak kiedyś mocno przytyłam to mi się porobiły ale w ciązy całe szczęście smaruje się 2 razy dziennie i rozstępów brak:) nawt mój ginekolog powiedział mi że mam prześliczny brzuszek - taki gładzutki:)

reklama
Witajcie ja smaruje sie tylko oliwka bambino i tez na razie nie mam rozstepow
W pierwszej ciazy tez uzywalam tylko tej oliwki i nic mi nie wyszlo:-)

ja w poprzednich smarowąłam różnymi specyfikami,a i tak rozstępow sie dorobiłam wtedy,niektóre schodzą po porodzie a inne zostają

a ja tak chwalilam Mustelle... no i pomimo smarowania piersi od pierwszych dni ciazy prakycznie - wlasnie zauwazylam dwa malutkie na kazdej pierwi tuz przy sutkach i to od srodka! wiec glebokie dekolty... pa pa.... cholerka!

Ja się smaruje biothermem i puk puk odpukac narazie spokojnie - nawet musze powiedzieć, że spłyciły mi sie te na biuscie, które zostały mi po karmieniu Anielki

nigdy wcześniej nie miałam:((
ale w sumie takiego brzuszka też nie:((
ani oliwki, ani balsamy nic nie dały:((
Może jak są w dole brzucha to pi ciązy będą niewidoczne pod majtkami?
A do tego pewnie z czasem się spłycą i będą koloru skóry.Ja mam na piersiach ,ale po 9 latach tylko ja je dostrzegam mój M nie (pewnie głupka udaje):tak:

reklama
Do góry