M
Ma_k
Gość
Nie, to ty napisałaś w poprzednim wątku, że Cie bil i gwałcił, teraz go bronisz i mówisz, że się zgodziłas ale z gumką, której nie założył. Teraz, że Ci auto potrzebne gdybyś np chciała ślub odwołać. Kilka dni temu pisałaś, że się z nim rozstałaś bo cie uderzył jak chciałaś odpocząć, potem, że mu wybaczyłaś a teraz teksty o ślubie. Sama nie wiesz juz co piszesz. Pytałaś o rady jak od niego odejść, jak Ci doradzalysmy to ty nagle go bronisz, że jest dobrym, normalnym człowiekiem i wcale nie tak źle żyje się z gwalcicielem i damskim bokserem i masz do nas ciagle pretensje.Proszę cię bardzo i już mi nie podnoś ciśnienia .Pisałam i w pierwszym wpisie jak i w tym jak to wyglądało .napisałam wyraźnie jak to się stało . Ze kilka dni wcześniej się do mnie dobierał a potem ta sytuacja i ze mnie skrzywdził .muszę wszystko opisywać dokładnie i w szczegółach ?bo szczerze mówiąc ta sytuacje było mi głupio opisać a co dopiero pierwsza ?a to ze mnie zgwałcił itp to kobiety same na forum zaczęły to pisać i pisać ze jestem z nim mimo ze mnie zgwałcił itp nie wiem w jakim momencie dla was to już jest gwałt .a kiedy nie .jak dla mnie skrzywdził mnie wtedy swoim zachowaniem .już nie mówiąc o tej prezerwatywie ale o sytuacji kilka dni wcześniej .jednak dla mnie naiwkeszym problemem jest ta druga właśnie z tego powodu ze to właśnie wtedy zaszłam w ciąże .