DarkAsterR
Fanka BB :)
Sory ale jestem normalna dziewczyna tylko zagubiona !i moze nie jestem idealna i sory ze k*rwa popełniłam błąd wybierając partnera którego po prostu kochałam tak jak każda inna kobieta swojego faceta .I ze nie miałam się gdzie podziać Boże czego ty kobieto nie rozumiesz ?!myslisz ze nagle sobie wyjdę z domu i znajdę mieszkanie i będzie okej ?!jak sobie to wyobrażasz bo nwm nie byłaś w takiej sytuacji to nie wypowiadaj się na takie tematy ! Zaszłam w ciąże jak wiele innych młodych dziewczyn które tego nie chciały !jak każda kobieta mam swoje uczucia i wątpliwości nie wiem co sobie wyobrażasz ze tak z dnia na dzień wyrzucę go z domu i pójdę siedzieć na jakieś mieszkanie !? Wyobrażasz sobie samotnie spędzić cała ciąże z dala od bliskich ?! I potem sama zasypiać ..samotnie rodzic .Wiesz jakie to musi być okropne uczucie ?juz teraz chce mi się płakać jak o tym pomyśle .Po co się udzielasz na takich forach skoro uważasz się za najmądrzejsza i ze każda kobieta akurat podejmie taka decyzje jaka ty byś podjęła ?prosilam o rady nie o pretensje o to ze nie zrobię tak jak mi doradzilyscie itp i rzucanie się na mnie tylko dlatego ze póki co nie Mam odwagi tego zrobić .
Jesli ty jesteś norma to ja jestem duża odskocznia od normalności.
Po prostu ufałam kondomom i moim cyklom w kalendarzyku zawsze wszystkiego pilnowałam .Jeśli miałam płodne to tego nie robiłam wgl.
A jednak znalazłaś się w takiej a nie innej sytuacji.