Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Mnie nie, boli mnie tylko podbrzusze jakbym miała okres.A piersi Was nie bolą? Bo mnie niestety tak , tak jak na okres chociaż to nie okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nie, boli mnie tylko podbrzusze jakbym miała okres.A piersi Was nie bolą? Bo mnie niestety tak , tak jak na okres chociaż to nie okres
Ale w trakcie karmienia? Ja tak miałam na poczatku i podobno to dlatego że macica się Jeszce obkurczaMnie nie, boli mnie tylko podbrzusze jakbym miała okres.
Cały czas niestety a na początku połogu, faktycznie było tak, że jak karmilam to krwawilam bardziej i bolało, ale teraz czy karmię czy nie, cały czas tak samo. To pewnie macica wraca do siebie, bo przecież nikt nie mówił, że jak minie te 6 tyg to już wszystko będZie pięknie.Ale w trakcie karmienia? Ja tak miałam na poczatku i podobno to dlatego że macica się Jeszce obkurcza
Jem wszystko. Piję też kawę. Pijecie kawę? Co do gazów, to Mały czasem ma wzdęcia i czasami chyba coś go boli zanim zrobi kupę, ale nie jest to regularny problem.Dziewczyny karmiące piersią, czy trzymacie jakąś specjalną dietę czy jecie wszystko? Jak to na prawdę jest, bo ja staram się nie jeść ciężkich potraw poza tym jem wszystko. Przy poprzednich dzieciach nie karmiłam piersią i wszystko wyglądało inaczej. Teraz mała bardzo dużo gazów puszcza, czy wasze dzieci też? Bo kupka to wiadomo, po każdym karmieniu.
Ja kawę pije tak co 2 dzień ale tylko ranoJem wszystko. Piję też kawę. Pijecie kawę? Co do gazów, to Mały czasem ma wzdęcia i czasami chyba coś go boli zanim zrobi kupę, ale nie jest to regularny problem.
Trochę z racji mojego wieku. Chciałabym ostatnie dziecko urodzić przed 40 jak mi będzie daneJa się boje kochać bez wizyty u lekarza, bo nie wiem czy wszystko jest ok, ale wyglada na to, ze jeszcze sobie poczekam a ja też bym chciała kolejne, chciałabym mieć chociaż drugie, optymalnie latem/ jesienią zajść w ciążę ale przyszłego roku.
Dlaczego to ostatni dzwonek dla Ciebie jeśli można zapytać?
Ja mam podobnie.Jem prawie wszystkim oprócz ciezkostrawnych. I cokolwiek nie zjem mały sie drze. Daje espumisan i dicoflor w kropelkach ale niewiele pomaga. Jak nie jem nic szczególnego też płacze. Staram się unikać nabiału bo po nim wyjątkowo płacze. Kupki są kilka razy dziennie. Gazy puszcza porządne....t tylko problem z odbijanie po karmieniu jest.Moja.puszcza ciągle nie ważne co zjem. Nieraz cała dobę zdarza się nie.zrobić kupki. Nie piję tylko kawy czarnej i staram sie nie pić gazowanego. Zauważyłam, że nie ważne co.zjem albo nawet jak nic nie.zjem mała wyje wieczorami albo ma.kolki więc tylko.espumisan jest dla.mi przyjacielem Aha w szpitalu jadłam też złe rzeczy typu kakao i małej.nic nie było..a jak napilam się coli darla się pół nocy, ale nie wiem czy to był.przypadek. miala wtedy 5 dni.