reklama
Wanienka super :laugh: wiecie gdzie można taką kupić? Karolla wiesz może?? Ja jestem z Gdańska. Co prawda jeszcze się za wanienką nie oglądałam, zresztą w sumie za niczym jeszcze Ale jestem ciekawa gdzie taką można kupić. Pewnikiem mogłaby nam ułatwić kąpiele
Pozdrowionka ;D
Pozdrowionka ;D
Aska K
Mama Marcelka:)
Dziewczyny, zastanawialyscie sie jka bedziecie rodzily, tzn, czy myslicie o porodzie rodzinnym? A jesli tak, to czy z mezem czy z kims innym? Ja oczywiscie bede miala porod rodzinny, moj maz nie wyobraza sobie inaczej, ja tez! Musi byc ze mna. Ale powiem Wam, ze 4 lata temu rodzila moja kuzynka, jej maz przerazony nie chcial byc przy porodzie. Kuzynka poproisla mnie i ja oczywiscie sie zgodzialam. To bylo najwspanialsze przyzycie w moim zyciu!!! Nigdy nie zapomne tego widoku wijacej sie Juleczki, mojego Skarba, mojej chrzesniaczkiCud!! Mowie WAM. To wspaniale uczucie. Z Juleczka mam swietny kontakt, dziecko czuje kto przy nim byl od sameg poczatku.
Takze Dziewczyny, polecam porod rodzinny! Tego sie nie da opowiedziec.
Takze Dziewczyny, polecam porod rodzinny! Tego sie nie da opowiedziec.
Ja na chwile obecna chce rodzic sama tzn bez meza, a wlasciwie z nim ale za drzwiami ;D Rozmawialismy o tym i ani on ani ja nie jestesmy do tego przekonani, a poza tym nie chce sie jeszcze podczas porodu denerwowac samopoczuciem meza, mysle, ze i personel w szpitalu bedzie szczesliwszy ;D To tak na chwile obecna, a co bedzie to sie jeszcze okaze. A tak w ogole to nawet nie wiem czy w szpitalu gdzie chce rodzic praktykuje sie porody rodzinne. W przyszlym miesiacu wybieram sie na rekonesans co i jak.
My juz ustalilismy. Bierzemy porod rodzinny (bezplatny), ale w takiej odplatnej fajnej sali (100 zl.). Przyszly tatus tylko na dochodne. Nie chcemy ustalac, ze bedzie do konca. Wolalabym raczej nie.
Ale zabieram tez chyba moja mame :-) Przynajmniej tak jest wstepnie ustalone. Fanienka wyglada zachecajaco.... ale.... ja obstaje przy normalnej. Oboje mamy wprawe z kapielami, wiec damy rade :-)
Ale zabieram tez chyba moja mame :-) Przynajmniej tak jest wstepnie ustalone. Fanienka wyglada zachecajaco.... ale.... ja obstaje przy normalnej. Oboje mamy wprawe z kapielami, wiec damy rade :-)
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Tez tak mysle i dlatego koniecznie biore meza. Bedzie w kogo wbijac paznokcie Zreszta on nie wyobraza sobie, z emogloby go tam nie byc, mowi, ze musi miec wszystko pod kontrola