reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roznosci

Ja bym chciała z mężem - on się zgodził ale do końca nie jestem przekonana czy nie wymięknie (okropnie boi się widoku krwi i zaraz robi mu się słabo) :(  Jeśli bedę miała cesarkę a prawdopodobnie tak moze być to wtedy troche  lepiej bo nie będzie widział wszystkich szczegułów a zależy mi, żeby on był przy mnie. :D Druga opcja to moja rodzona siostra - jeśli nie on :D :D :D Ale mam nadzieję, ze bedzie to mężunio :D :D

reklama
Ja też chcę rodzić z mężem. Poprzednim razem też rodziliśmy razem i powiem wam,że pomoc chłopa jest bardzo pożądana :)

Rodzić bedziemy razem, nawet przed chwila byla u nas koleżnaka męża z pracy no i mąz pogłaskał mnie po brzuszku i mówi "Rodzimy w lutym" :laugh:
A kociak zachwycal mojego Matusia juz w wakacje, każdemu kto przyszedł kazał pokazywać

hi,hi :) przed chwilą oglądałam w tvn reportaż o lali lalecznej - urzędniczce ministerstwa infrastruktury, która podczas pracy była aktywną uczestniczką forów internetowych.Generalnie jej aktywność została oceniona jako nieetyczna, niezgodna z kodeksem Urzędu Słuzby Celnej oraz ustawą. Poza tym zarzucono jej, że pewnie nie miała czasu na wywiązywanie sie z powierzonych jej obowiązków.
Co Wy myślicie na ten temat? Przecież wiele z nas zaglada na forum będąc w pracy.Jak postrzegają to Wasi szefowie? Czy macie zakaz korzystania z gg (nawet służbowo), kontrolują strony na które zaglądacie? Ja uważam, że dopóki nie koliduje to z wypełnianiem swoich obowiązków na czas nie jest to czymś na tyle złym, żeby nazywać to nagannym.Hmmm...Ciekawa jestem jakie jest Wasze zdanie.

Antares, ja w biurze miałam kompa z internernetem, teraz w sklepie nie mam niestety - ale jakoś to przeżywam.

Szefa nie interesowało na jakie strony wchodzę, co oglądam, jakie wysyłam maile i czy siedzę na GG...

Ja jestem dla samej siebie szefem, w naszym gabineciku masażu też mamy kompa i internet i jak czekam na pacjenta to sobie gadugaduję i bejbiforumuję ;)

reklama
u mnie generalnie też nie ma kłopotu ale moja kumpelka pracuje w firmie, gdzie jak sobie zamontowała jakiśneiwinny programik jezykowy czy coś takiego to od razu miała kontrol z działu IT i jej odinstalowali.Pozatym na bieżąco kasuje strony na jakie wchodziła, bo mają audyty.Dla mnie to trochę przegięcie.

Do góry