reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roznosci

aska18hn.jpg

yeaaaaaa

reklama
Dzieki Dziewczyny, do laseczki to mia dalekaaaaaaaa droga. Co do wdzianka to ostatnie podrygi, bo juz sie opiete robi:) Pora na zakupy. Hhihiih, zaraz polece zeby zrobic zdjecie brzuszka....

Wiecie co, przestancie, bo juz jestem cala czerwona:) I same widzicie, ze wagowo jestem troszke ponad wszystkie nasze chudzinki:) Dlatego nie chce za duzo przytyc....ale jak pisalam, wcinam wszystko....

Oj... za szybko przeszłam i nie zauważyłam Karolli - dzidziunio słodziutki - a oponki żadnej nie widzę chudzinko ;D ;D

reklama
karolla pisze:
To ja dziewczynki wkleję zdjecie Oskarka - syna szwagierki- teraz już 2-miesięcznego z ciocią Karolcią ;D
Mały miał wtedy z 2 tyg a ja patrzyłam w niego jak w obrazek taki śliczny jest
mam nadzieję że już niedługo bedziemy kąpały nasze maluszki  to tak  pięknie wygląda!!

Aha zobaczcie na moją oponkę na brzusiu ;D a fotka zrobiona była w lipcu niestety teraz te spodenki już nawet na mnie nie wejdą :(
E tam nie przesadzaj, a spodenki jak nie teraz to za rok na pewno wejda  ;) a Oskarek - przystojniaczek, wyglada, ze lubi sie kapac.
A wiecie, ze za rok o tej porze to nasze malenstwa beda juz polrocznymi bobasami  :laugh:

Do góry