Aneczka85_01
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia, bo nie wiem co to jest, ja się póki co ratuję ziołowymi uspokajaczami...
Myślałam ze jestem jakaś nienormalna ale widzę ze nie jestem sama [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia, bo nie wiem co to jest, ja się póki co ratuję ziołowymi uspokajaczami...
Piona! [emoji6] Często tak masz?Myślałam ze jestem jakaś nienormalna ale widzę ze nie jestem sama [emoji23]
Piona! [emoji6] Często tak masz?
Cudo [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]A co do cycków, przed ciążą miałam 85hh, pod koniec 90j więc było i jest co nosić ale sutki za duże i mały nie miał jak chwycić, chociaż pokarm miałam od 20tc
Zobacz załącznik 1070453
A tu mój książę co to łaskawie da mamie pospać w nocy, dzisiaj aż do 8 od 21
Tak wiem i mam dzis chu..jowy dzien na maksa laze i ryczę. Jest mi zle. Boki mnoe dupa i wygladam jak szuszfol.Dobry wieczór dziewczyny.
Poczytałam Was, ale nie mam chwili, żeby napisać.
Wiecie, ze dziś najbardziej depresyjny dzień roku? Blue monday.
No u mnie się sprawdziło, ale to raczej opowiem dopiero na prywatnym forum.
Na resztę rzeczy odpowiem jak dojadę do domu, w przerwie pomiędzy nauka
Co do hemoroidów po porodzie nie miałam, w sumie nigdy nie miałam. Ale to załatwianie z nogami wyżej to ogólnie naturalnie jest też polecane żeby mieć taki stołeczek pod nogi bo wtedy to jest bardziej fizjologiczna pozycja i nie wysila die tak i lepiej oczyszcza. I cis w tym jest bo jak np nie mogę zrobić ubotka to jak dam sobie stopień pod nóżki to jakiś idzie [emoji16]
Zalecają też unikać diety która zatwardza ubotki i pić dużo wody.
Dobre ponoć są też nasiadowki.