Nie wydaje mi się żebym aż tak wszystko zwróciła.. Sama nie wiem [emoji2356]Zobacz załącznik 1067908
Wynik glukozy na czczo z października 67 więc poniżej normy
Ja tu widzę przede wszystkim kiepściutkie wyniki moczu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wydaje mi się żebym aż tak wszystko zwróciła.. Sama nie wiem [emoji2356]Zobacz załącznik 1067908
Jak na moje to te wyniki nie przejdą i będą Ci kazali powtarzać... Kiedy masz wizytę?Nie wydaje mi się żebym aż tak wszystko zwróciła.. Sama nie wiem [emoji2356]Zobacz załącznik 1067908
No właśnie cała ciążę takie mam praktycznie.. Lekarz nie widzi infekcji podobno [emoji2368]Ja tu widzę przede wszystkim kiepściutkie wyniki moczu
Jutro [emoji21] no to będę musiała cierpieć kolejny razJak na moje to te wyniki nie przejdą i będą Ci kazali powtarzać... Kiedy masz wizytę?
No właśnie cała ciążę takie mam praktycznie.. Lekarz nie widzi infekcji podobno [emoji2368]Jutro [emoji21] no to będę musiała cierpieć kolejny raz
Bidulko Kochana nie myśl o tym. Super że Olis tak rewelacyjnie się zachowuje.Jestesmy w domku. Odpuscilam karmienie xycki wielkie chyba każdy z 4kg bola, gorsce nabrzmiale wlazlam zaraz podbprysznic ogolilamn sie wymasowalam sobie cycki i wsadzilam rozbite liscie kapusty. M kupil mm. Jestem zlalama leżę i ryczę jaknsobiebpomysle o porodzie i o tym wszystkim. Wykipil minleki i antybiotyli. Olo super podchodzi caluje glaszcze i w ogole.
U mnie dziś 24dc jutro ost dzień dupek i coś czuję że ten cykl będzie krótszy. Nie umiem tego wytłumaczyć już czuję jakby miało mnie "zalać". Ale nowy cykl to będą nowe szansę.
Daj znać po wizycie co powiedział lekarz.. A jak będzie kazał powtórzyć to spróbuj z tą glukozą smakową [emoji6]No właśnie cała ciążę takie mam praktycznie.. Lekarz nie widzi infekcji podobno [emoji2368]Jutro [emoji21] no to będę musiała cierpieć kolejny raz
Nie myśl teraz o tym co było tylko o tym co przed Wami [emoji8] fajnie, że Oli tak fajnie do niej podchodzi, będzie super starszym bratem [emoji4]Jestesmy w domku. Odpuscilam karmienie xycki wielkie chyba każdy z 4kg bola, gorsce nabrzmiale wlazlam zaraz podbprysznic ogolilamn sie wymasowalam sobie cycki i wsadzilam rozbite liscie kapusty. M kupil mm. Jestem zlalama leżę i ryczę jaknsobiebpomysle o porodzie i o tym wszystkim. Wykipil minleki i antybiotyli. Olo super podchodzi caluje glaszcze i w ogole.
A może nie zaleje [emoji16] a jak zaleje to wtedy będziemy mówić, że nowe szanse. Póki co trzymam kciuki [emoji8]U mnie dziś 24dc jutro ost dzień dupek i coś czuję że ten cykl będzie krótszy. Nie umiem tego wytłumaczyć już czuję jakby miało mnie "zalać". Ale nowy cykl to będą nowe szansę.