Ale super, że już wychodzicie [emoji3590]Wychodzimy dzisiaj jupiiii o 12 mam ostatni antybiotyk. Wyjma mi wenflony tsk mnie pokluli 3 razy sie nie wkluli i mam. Mega siniaki.
Marze o prysznicu odrszu jak wejde do domunide pod prysznic sie umyc ogolic i unyc włosy. Serio o tym marze. A w ogole powiem wam hit znalazlam na olx bujacz3k lezaczek i chcialam po noego jechać ale laska pisze ze zapyta meza bo ona na porodowce to jej odpisalam ze ja tez i ze jej pisze ze na lutyckiej w szpitalu a ona ze tez ha ha ha ona w 9 pokoju ja w 17 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] maz jej go o 14 przywiezie i stad go zabiore
Na dworze jest niby 9 stopni, więc nie najgorzej... To mnie też przeraża najbardziej, że nie będę wiedziała jak ubrać takie maleństwo [emoji849]Sorki za tyle postow [emoji86][emoji87] nie wiem jak mala ubrac czy wystarczy body spodenki do tego kombinezon polorowy czapa i szalik i kocyk i do auta? M tu pod drzwi podjedzie. Czy wziac kombinezon zimowy? A nie polarowy.
Ja bym poszła, szczególnie, że znowu miałaś przeboje z łożyskiem [emoji6]Jeszcze jedno mam pytanie czy ja musze isc na kontrole do lekarza prowadzacego ciaze? Musze isc za 7 dni no ale znow placic 150zl poszlabym na nfz