Isasza4444
Fanka BB :)
Pewnie ze możesz iść na nfzPojde na nfz jesli on powie ze mam isc do swojego pojde.
Becikowe tak prowadzacy ale ugadalam sie tak ze on mi wypisze sam papier a m podjedzie tylko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze możesz iść na nfzPojde na nfz jesli on powie ze mam isc do swojego pojde.
Becikowe tak prowadzacy ale ugadalam sie tak ze on mi wypisze sam papier a m podjedzie tylko.
3mam mocno kciuki, niech ta komoreczja będzie ta szczęśliwa [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji274][emoji274]Kochane proszę trzymajcie kciuki za moja jedyna komoreczke która pobrali [emoji24] jestem załamana i odechciało mi się wszystkiego . Lekarz teraz dzwonił ze wieczorem zaplodnia ją jeśli nabierze troszkę więcej mocy w czymś tam gdzie przechowują . Żyć się nie chce poprostu ile to mnie kosztuje to tylko ja wiem [emoji24][emoji24]
Trzymam kciuki [emoji110] musi być dobrze [emoji4]Kochane proszę trzymajcie kciuki za moja jedyna komoreczke która pobrali [emoji24] jestem załamana i odechciało mi się wszystkiego . Lekarz teraz dzwonił ze wieczorem zaplodnia ją jeśli nabierze troszkę więcej mocy w czymś tam gdzie przechowują . Żyć się nie chce poprostu ile to mnie kosztuje to tylko ja wiem [emoji24][emoji24]
Kochane proszę trzymajcie kciuki za moja jedyna komoreczke która pobrali [emoji24] jestem załamana i odechciało mi się wszystkiego . Lekarz teraz dzwonił ze wieczorem zaplodnia ją jeśli nabierze troszkę więcej mocy w czymś tam gdzie przechowują . Żyć się nie chce poprostu ile to mnie kosztuje to tylko ja wiem [emoji24][emoji24]
Kochana trzymam mega mocno kciuki[emoji173]️ ale ja wiem, ze będzie dobrze[emoji173]️
Najgorsze jest czekanie czy komórka się nada . A potem czy dobrze zapłodni a jak już dotrwa do transferu czy się zagniezdzi . Masakra oszaleje
Trzymam kciuki, uda się kochana tylko tak jak dziewczyny mówią postaraj się teraz wypocząć a wszystko będzie dobrze [emoji3590]Kochane proszę trzymajcie kciuki za moja jedyna komoreczke która pobrali [emoji24] jestem załamana i odechciało mi się wszystkiego . Lekarz teraz dzwonił ze wieczorem zaplodnia ją jeśli nabierze troszkę więcej mocy w czymś tam gdzie przechowują . Żyć się nie chce poprostu ile to mnie kosztuje to tylko ja wiem [emoji24][emoji24]
Mam nadzieję że u Ciebie będzie lepiej [emoji85]Mi lekarz polecał te glukozy gluco test, z tego co piszą to są spoko do przyjęcia i dziewczyny sobie chwalą [emoji6] a po jakim czasie zwymiotowałaś, że pozwolą Ci tego nie powtarzać?
No właśnie ja mam na czczo cukier zwykle lekko poniżej normy ale nie wiem co to oznacza bo chyba na 100% nie mogę mieć cukrzycy w takim razie.Marta możesz iść chyba do dowolnego, w końcu to tylko kontrola. Ja w sumie jeszcze nie poszłam, ale byłam 2 tyg po porodzie na wizycie jak ciekła mi rana. Będę musiała go odwiedzić jak za jakiś czas nie przyjdzie @ bo trochę mnie to stresuje, myślałam że skoro nie karmię to dość szybko się unormuje a tu dupa, 3 m-ce po fakcie a dopiero jedna @.
@nikolka1203 ja robiłam 2 podejścia do glukozy, 2 razy zwróciłam, nie kazali mi więcej powtarzać. Cukrzycę stwierdzili mi na podstawie wyższego wyniku na czczo 2x i dlatego że jestem gruba (to już teoria pani z poradni diabet dla ciężarnych)