reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kochane proszę trzymajcie kciuki za moja jedyna komoreczke która pobrali [emoji24] jestem załamana i odechciało mi się wszystkiego . Lekarz teraz dzwonił ze wieczorem zaplodnia ją jeśli nabierze troszkę więcej mocy w czymś tam gdzie przechowują . Żyć się nie chce poprostu ile to mnie kosztuje to tylko ja wiem [emoji24][emoji24]

Kochane proszę trzymajcie kciuki za moja jedyna komoreczke która pobrali [emoji24] jestem załamana i odechciało mi się wszystkiego . Lekarz teraz dzwonił ze wieczorem zaplodnia ją jeśli nabierze troszkę więcej mocy w czymś tam gdzie przechowują . Żyć się nie chce poprostu ile to mnie kosztuje to tylko ja wiem [emoji24][emoji24]
3mam mocno kciuki, niech ta komoreczja będzie ta szczęśliwa [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji274][emoji274]

Trzymam kciuki [emoji110] musi być dobrze [emoji4]

Kochana trzymam mega mocno kciuki[emoji173]️ ale ja wiem, ze będzie dobrze[emoji173]️

Najgorsze jest czekanie czy komórka się nada . A potem czy dobrze zapłodni a jak już dotrwa do transferu czy się zagniezdzi . Masakra oszaleje

Ja wiem, ze łatwo powiedzieć, ale nie szalej. Postaraj się wyciszyć, zajac się czymś może. Tak na siłę, bo w innym wypadku nie przestaniesz myśleć. A wiesz, ze teraz musisz być w 100% przygotowana to transferu, czyli musisz być spokojna i jak najbardziej to możliwe zrelaksowana.
Po prostu Ty się wycisz, a my za Ciebie odwalimy robotę stresując się i zaciskając kciuki

Trzymam kciuki, uda się kochana tylko tak jak dziewczyny mówią postaraj się teraz wypocząć a wszystko będzie dobrze [emoji3590]
Mi lekarz polecał te glukozy gluco test, z tego co piszą to są spoko do przyjęcia i dziewczyny sobie chwalą [emoji6] a po jakim czasie zwymiotowałaś, że pozwolą Ci tego nie powtarzać?
Mam nadzieję że u Ciebie będzie lepiej [emoji85]
Po chwili, max 10 min więc nie wiem czemu tak mówi ale zobaczymy... Chciałam wam tu wrzucić wynik który moim zdaniem trzeba powtórzyć ale nie mogę bo coś się z alabem je*ie
Marta możesz iść chyba do dowolnego, w końcu to tylko kontrola. Ja w sumie jeszcze nie poszłam, ale byłam 2 tyg po porodzie na wizycie jak ciekła mi rana. Będę musiała go odwiedzić jak za jakiś czas nie przyjdzie @ bo trochę mnie to stresuje, myślałam że skoro nie karmię to dość szybko się unormuje a tu dupa, 3 m-ce po fakcie a dopiero jedna @.

@nikolka1203 ja robiłam 2 podejścia do glukozy, 2 razy zwróciłam, nie kazali mi więcej powtarzać. Cukrzycę stwierdzili mi na podstawie wyższego wyniku na czczo 2x i dlatego że jestem gruba (to już teoria pani z poradni diabet dla ciężarnych)
No właśnie ja mam na czczo cukier zwykle lekko poniżej normy ale nie wiem co to oznacza bo chyba na 100% nie mogę mieć cukrzycy w takim razie.
Teraz też mam dosyć niski zaraz wrzucę

reklama
Nie wydaje mi się żebym aż tak wszystko zwróciła.. Sama nie wiem [emoji2356]
IMG_20200113_193330.jpeg

Wynik glukozy na czczo z października 67 więc poniżej normy

Do góry