Aneczka85_01
Fanka BB :)
Boziu jaka kruszynka [emoji7][emoji8] odpoczywaj i zbieraj siły [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wzruszyłam się [emoji7] mała jest cudowna!
Rozplynelam się [emoji3590] cudeńko. Gratulacje Martusia, zdrówka, siły i wytrwałości [emoji2956][emoji41][emoji16]
U mnie pomógł alkohol i impreza [emoji85] chociaż brzmi to głupio ale właśnie wtedy odpuściłam bo byłam po poronieniu.Wiecie co mam dziś taki dzień przemyśleń, i tak sobie myślę po co mi te wszystkie testy, suplementy, kombinowania, liczenie. W wszystkie trzy ciąże zaszłam bez wspomagaczy, a teraz to klapa totalna, chyba ten stres i wiek, albo tryb życia...
Chyba rzucę wszystko w kąt, tylko jak uwolnić głowę...?
Acha jak przeczytałam dziś, żeby mężczyźnie podawać syrop wykrztusny przy starań to już zwatpilam
Dzielne dziewczyny! [emoji3590]Porod ciezki dlugi i bardzo bolesny 4 jjednostki krwi mam i osocze. Mala 3500 i 54 cm
Obie jesteście piękne, gratulacje kochana [emoji3590] odpoczywajcie teraz obie
Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]
@MartaSx jak tam dzisiaj Kochana silna kobieto?[emoji16]
@nikolka1203 już dzisiaj trochę spokojniej? Leżysz i odpoczywasz?
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.
@RoseGold jak tam nocka w szpitalu? Jak się czuje Twoje dzielę dziecię? A Ty?.
@paola425 jak tam? Jakie plany na dziś?
@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]
@Sarinak jak nocka? Kochane maleństwo dało pospać?
@Martyna84 jak nocka minęła? Dorwalas swojego m?! [emoji41]
@fiddlee jak weekendzik mija?
P. S. Wiecznie mi zjada jedno "e" w Twoim nicku [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]