reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Wiecie co mam dziś taki dzień przemyśleń, i tak sobie myślę po co mi te wszystkie testy, suplementy, kombinowania, liczenie. W wszystkie trzy ciąże zaszłam bez wspomagaczy, a teraz to klapa totalna, chyba ten stres i wiek, albo tryb życia...
Chyba rzucę wszystko w kąt, tylko jak uwolnić głowę...?

Acha jak przeczytałam dziś, żeby mężczyźnie podawać syrop wykrztusny przy starań to już zwatpilam :p
U mnie pomógł alkohol i impreza [emoji85] chociaż brzmi to głupio ale właśnie wtedy odpuściłam bo byłam po poronieniu.
Porod ciezki dlugi i bardzo bolesny 4 jjednostki krwi mam i osocze. Mala 3500 i 54 cm
Dzielne dziewczyny! [emoji3590]
Obie jesteście piękne, gratulacje kochana [emoji3590] odpoczywajcie teraz obie

Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]

@MartaSx jak tam dzisiaj Kochana silna kobieto?[emoji16]

@nikolka1203 już dzisiaj trochę spokojniej? Leżysz i odpoczywasz?
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.

@RoseGold jak tam nocka w szpitalu? Jak się czuje Twoje dzielę dziecię? A Ty?.

@paola425 jak tam? Jakie plany na dziś?

@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]

@Sarinak jak nocka? Kochane maleństwo dało pospać?

@Martyna84 jak nocka minęła? Dorwalas swojego m?! [emoji41]

@fiddlee jak weekendzik mija?
P. S. Wiecznie mi zjada jedno "e" w Twoim nicku [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]

Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]

@MartaSx jak tam dzisiaj Kochana silna kobieto?[emoji16]

@nikolka1203 już dzisiaj trochę spokojniej? Leżysz i odpoczywasz?
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.

@RoseGold jak tam nocka w szpitalu? Jak się czuje Twoje dzielę dziecię? A Ty?.

@paola425 jak tam? Jakie plany na dziś?

@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]

@Sarinak jak nocka? Kochane maleństwo dało pospać?

@Martyna84 jak nocka minęła? Dorwalas swojego m?! [emoji41]

@fiddlee jak weekendzik mija?
P. S. Wiecznie mi zjada jedno "e" w Twoim nicku [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]

Cześć kochana , dziękuje za fluidy [emoji8][emoji173]️ wyspalam się wkoncu po hydroksyzynie i mam lepsze nastawienie . Będzie co ma być .

@Isasza4444 Kochane maleństwo dało pospać, ale na swoich zasadach ;) czyli o 7 już jadł, wiercił się od 6.30, ale spał od 20.30 więc nie narzekam. Jego uśmieszki jak mnie widzi wynagradzają wszystko. Trochę pogadał, trochę pokrzyczał i śpi spowrotem, a mi się już nie chce:p

reklama
Cześć z rana! [emoji5] wczoraj miałam tak intensywny dzień, że mimo iż czekałam razem z Wami na Amelkę to nie miałam kiedy napisać a wieczorem byłam już tak zmęczona, że nie miałam siły [emoji23] Marta ogromne gratulacje!! Jesteś mega dzielna a Amelka jest cudowna!!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Też chciałabym już mieć to za sobą, coraz gorzej zaczynam się czuć, na wieczór po całym dniu wszystko mnie boli..[emoji23] a dziś kolejny zabiegany dzień, jadę wybrać suknie ślubną.. i może kupimy wózek jak zdążymy [emoji39] miłego dnia dla Was dziewczyny! [emoji8]

Do góry