madziolina_p
Fanka BB :)
Gratulacje, jesteś bardzo dzielna!!! Super, że już po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]
@MartaSx jak tam dzisiaj Kochana silna kobieto?[emoji16]
@nikolka1203 już dzisiaj trochę spokojniej? Leżysz i odpoczywasz?
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.
@RoseGold jak tam nocka w szpitalu? Jak się czuje Twoje dzielę dziecię? A Ty?.
@paola425 jak tam? Jakie plany na dziś?
@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]
@Sarinak jak nocka? Kochane maleństwo dało pospać?
@Martyna84 jak nocka minęła? Dorwalas swojego m?! [emoji41]
@fiddlee jak weekendzik mija?
P. S. Wiecznie mi zjada jedno "e" w Twoim nicku [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]
Tragedia ten porod cjce wymazac z pamięci [emoji24] dlugi bolesny i trudny. Z Oliwierem poszlo gladko mimo ze byl wiekszy. O 4 rano odeszly mi wody. Pojechslam na ip juz mialam skurcze, okazalo sie ze szyjka kest wygieta do srodka wiec ordynator na sile mi ja prostowal. Meczylam soe do 14. Okazalo się ze malw blokuke glowka reszte wod wiec mi ja przesuneli i przebili pecherz i zaczal się hardkor. Boże chce to wyrzucić z pamoeci. 17.30 mala przyszla ma swiat. Lozysko mi csle nie odeszlo woec lyzeczkpwanie na znieczuleniu ogolnym
Przetoczyli mi 4 jednostki krwi i 2 jednostki osocza. Naszczescie udalo sie bezz naciecia krocza.
Dzis troche lepiej
@MartaSx kochana, malutka przecudna. Dzielna kobieta z ciebie, bardzo mi przykro, że musiałaś przejść takie komplikacje. Najważniejsze, że teraz masz zdrową, cudną dzidzię, która napewno wynagradza wszystko. Staraj się nie myśleć już o tym, bo będziesz cierpieć. Musisz to wszystko z siebie wyrzucić i zapomnieć... Twój mąż teraz musi być twoim największym oparciem. A dzieci, aby dawały dużo radości i będzie coraz lepiej...Tragedia ten porod cjce wymazac z pamięci [emoji24] dlugi bolesny i trudny. Z Oliwierem poszlo gladko mimo ze byl wiekszy. O 4 rano odeszly mi wody. Pojechslam na ip juz mialam skurcze, okazalo sie ze szyjka kest wygieta do srodka wiec ordynator na sile mi ja prostowal. Meczylam soe do 14. Okazalo się ze malw blokuke glowka reszte wod wiec mi ja przesuneli i przebili pecherz i zaczal się hardkor. Boże chce to wyrzucić z pamoeci. 17.30 mala przyszla ma swiat. Lozysko mi csle nie odeszlo woec lyzeczkpwanie na znieczuleniu ogolnym
Przetoczyli mi 4 jednostki krwi i 2 jednostki osocza. Naszczescie udalo sie bezz naciecia krocza.
Dzis troche lepiej
Hehe to tak jak u mnie w sumie w drugą ciąże zaszłam w dniu moich urodzin, alkohol, miła atmosfera... A teraz jakoś wogóle mi Alkohol nie smakuje i jestem anty, więc chyba będę musiała się zmusić hihihiU mnie pomógł alkohol i impreza [emoji85] chociaż brzmi to głupio ale właśnie wtedy odpuściłam bo byłam po poronieniu. Dzielne dziewczyny! [emoji3590]Obie jesteście piękne, gratulacje kochana [emoji3590] odpoczywajcie teraz obie
Mój dorwal mnie.. On oszalał ja zaraz chodzić nie będę umiała, a co dopiero zajsc w ciąże a gdzie tam koniec dni płodnych. Ale ogólnie to jestem mega szczęśliwa, jest chemia, jest magia nic więc do szczęścia nie trzeba. I to po 18 lat małżeństwa!!!!Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.
@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]
Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]
Miłuch zakupów i pochwal się co fajnego kupiłaś. Zazdroszczę tych emocji kupowania, ślubu, ja już zapomniałam jak to było, ale obiecałam sobie, że na 25 lat po ślubie zrobimy sobie odnowienie ślubów... Więc sobie wszystko przypomnę hehehCześć z rana! [emoji5] wczoraj miałam tak intensywny dzień, że mimo iż czekałam razem z Wami na Amelkę to nie miałam kiedy napisać a wieczorem byłam już tak zmęczona, że nie miałam siły [emoji23] Marta ogromne gratulacje!! Jesteś mega dzielna a Amelka jest cudowna!!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Też chciałabym już mieć to za sobą, coraz gorzej zaczynam się czuć, na wieczór po całym dniu wszystko mnie boli..[emoji23] a dziś kolejny zabiegany dzień, jadę wybrać suknie ślubną.. i może kupimy wózek jak zdążymy [emoji39] miłego dnia dla Was dziewczyny! [emoji8]
Miłej zabawy!!!Hej :* ja właśnie się obudziłam, też się mega wyspałam - uwielbiam pokoje hotelowe, cicho, ciemno, kot rano nie budzi xD jesteśmy w Tczewie, mamy dzisiaj wesele mojej przyjaciółki. Dojechaliśmy o 1 w nocy. Zrobię sobie kawę i poczekam aż Stary wróci ze zwiedzania okolicy xD to skoczymy na śniadanie. Ślub na 15.30 więc mam sporo czasu na wszystko
Ja też dziś spać nie mogłam... Nie wiem, czy z emocji, czy dlaczego... Jak już zasnęłam w końcu to koło 2 się obudzilam z przyspieszonym biciem serca i było mi słabo.. 2 godz później pies mnie obudził i to samo plus zawroty głowy [emoji849] dziwna akcja...Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]
Brzmi strasznie, ale najważniejsze, że jesteście już razem całe i zdrowe [emoji8] jak malutka? Dała Ci trochę odpocząć po porodzie? [emoji6] Tobie już trochę lepiej po nocce?Tragedia ten porod cjce wymazac z pamięci [emoji24] dlugi bolesny i trudny. Z Oliwierem poszlo gladko mimo ze byl wiekszy. O 4 rano odeszly mi wody. Pojechslam na ip juz mialam skurcze, okazalo sie ze szyjka kest wygieta do srodka wiec ordynator na sile mi ja prostowal. Meczylam soe do 14. Okazalo się ze malw blokuke glowka reszte wod wiec mi ja przesuneli i przebili pecherz i zaczal się hardkor. Boże chce to wyrzucić z pamoeci. 17.30 mala przyszla ma swiat. Lozysko mi csle nie odeszlo woec lyzeczkpwanie na znieczuleniu ogolnym
Dzis troche lepiej
Po dwóch totalnie zarwanych nocach w końcu się wyspałam hahaha. Padłam Ok 22 i spałam do 7:40. Z przerwami, ale czuję się względnie wyspana. Młoda dalej spokojna. Ludzie mi nie wierzą, ze ma ADHD, bo albo śpi albo milczy z pokerową twarzą[emoji23] Myślę, że tak reaguje na ból. No i średnio reaguje na antybiotyk, robią jej się plamy, ma zatkany nos, ale póki nie dzieje się nic gorszego nie chcą go zmieniać, bo ten jest najlepszy. A ja się stresuję, bo jeden wstrząs u dziecka już przeżyłam i więcej nie chcę[emoji53]Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]
Dawaj znać od razu po wizycie, bo jestem ciekawa, co tam udało Wam się wyhodować. Mocno trzymam kciukiCześć kochana , dziękuje za fluidy [emoji8][emoji173]️ wyspalam się wkoncu po hydroksyzynie i mam lepsze nastawienie . Będzie co ma być .
Pochwal się i suknią i wózkiem a jaki macie na oku ogólnie? Pewnie pisałaś, tylko ja mam pamięć dobrą, ale krótkaCześć z rana! [emoji5] wczoraj miałam tak intensywny dzień, że mimo iż czekałam razem z Wami na Amelkę to nie miałam kiedy napisać a wieczorem byłam już tak zmęczona, że nie miałam siły [emoji23] Marta ogromne gratulacje!! Jesteś mega dzielna a Amelka jest cudowna!!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Też chciałabym już mieć to za sobą, coraz gorzej zaczynam się czuć, na wieczór po całym dniu wszystko mnie boli..[emoji23] a dziś kolejny zabiegany dzień, jadę wybrać suknie ślubną.. i może kupimy wózek jak zdążymy [emoji39] miłego dnia dla Was dziewczyny! [emoji8]
Udanej zabawy!!! Szkoda, ze teraz owulacji nie masz, bo na pewno by się udało[emoji85]Hej :* ja właśnie się obudziłam, też się mega wyspałam - uwielbiam pokoje hotelowe, cicho, ciemno, kot rano nie budzi xD jesteśmy w Tczewie, mamy dzisiaj wesele mojej przyjaciółki. Dojechaliśmy o 1 w nocy. Zrobię sobie kawę i poczekam aż Stary wróci ze zwiedzania okolicy xD to skoczymy na śniadanie. Ślub na 15.30 więc mam sporo czasu na wszystko
Dobrze ze czujesz się lepiej, swoje się naprawdę wycierpiałaś. I co Ty masz z tym łożyskiem, ze nie odchodzi?[emoji53] łapcie siły dziewczyny, przed Wami teraz dużo wrażeń, musicie się wzajemnie poznać i zacząć współpracowaćTragedia ten porod cjce wymazac z pamięci [emoji24] dlugi bolesny i trudny. Z Oliwierem poszlo gladko mimo ze byl wiekszy. O 4 rano odeszly mi wody. Pojechslam na ip juz mialam skurcze, okazalo sie ze szyjka kest wygieta do srodka wiec ordynator na sile mi ja prostowal. Meczylam soe do 14. Okazalo się ze malw blokuke glowka reszte wod wiec mi ja przesuneli i przebili pecherz i zaczal się hardkor. Boże chce to wyrzucić z pamoeci. 17.30 mala przyszla ma swiat. Lozysko mi csle nie odeszlo woec lyzeczkpwanie na znieczuleniu ogolnym
Dzis troche lepiej