reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Po dwóch totalnie zarwanych nocach w końcu się wyspałam hahaha. Padłam Ok 22 i spałam do 7:40. Z przerwami, ale czuję się względnie wyspana. Młoda dalej spokojna. Ludzie mi nie wierzą, ze ma ADHD, bo albo śpi albo milczy z pokerową twarzą[emoji23] Myślę, że tak reaguje na ból. No i średnio reaguje na antybiotyk, robią jej się plamy, ma zatkany nos, ale póki nie dzieje się nic gorszego nie chcą go zmieniać, bo ten jest najlepszy. A ja się stresuję, bo jeden wstrząs u dziecka już przeżyłam i więcej nie chcę[emoji53]

Pfff dlaczego od razu przetrwalnik okresowy? Jeszcze wszystko przed nami :D Nie mniej życzę udanych zakupów :D

Dawaj znać od razu po wizycie, bo jestem ciekawa, co tam udało Wam się wyhodować. Mocno trzymam kciuki

Pochwal się i suknią i wózkiem :D a jaki macie na oku ogólnie? Pewnie pisałaś, tylko ja mam pamięć dobrą, ale krótka [emoji14]

Udanej zabawy!!! Szkoda, ze teraz owulacji nie masz, bo na pewno by się udało[emoji85]

Dobrze ze czujesz się lepiej, swoje się naprawdę wycierpiałaś. I co Ty masz z tym łożyskiem, ze nie odchodzi?[emoji53] łapcie siły dziewczyny, przed Wami teraz dużo wrażeń, musicie się wzajemnie poznać i zacząć współpracować :D
No i Twój post jest dla mnie kolejnym potwierdzeniem, ze Boże dziękuję Ci za cesarskie cięcie[emoji85]
Super, że mała tak dzielnie to znosi [emoji4] kiedy Was wypuszczają?

reklama
Witam dziewczyny z rana :)

My już po obchodzie, młoda niestety dalej nie może jeść, dalej nie może wstać No i ten antybiotyk wątpliwy :/ poza tym całkiem Ok, udało mi się wypić dwie ciepłe kawy[emoji173]️

IMG_1502.JPG

Plamien u mnie koniec (tzn miałam może dwie niteczki krwi wczoraj), brzuch tez przestał bolec, wiec nie wiem, o co chodzi.

Po dwóch totalnie zarwanych nocach w końcu się wyspałam hahaha. Padłam Ok 22 i spałam do 7:40. Z przerwami, ale czuję się względnie wyspana. Młoda dalej spokojna. Ludzie mi nie wierzą, ze ma ADHD, bo albo śpi albo milczy z pokerową twarzą[emoji23] Myślę, że tak reaguje na ból. No i średnio reaguje na antybiotyk, robią jej się plamy, ma zatkany nos, ale póki nie dzieje się nic gorszego nie chcą go zmieniać, bo ten jest najlepszy. A ja się stresuję, bo jeden wstrząs u dziecka już przeżyłam i więcej nie chcę[emoji53]

Pfff dlaczego od razu przetrwalnik okresowy? Jeszcze wszystko przed nami :D Nie mniej życzę udanych zakupów :D

Dawaj znać od razu po wizycie, bo jestem ciekawa, co tam udało Wam się wyhodować. Mocno trzymam kciuki

Pochwal się i suknią i wózkiem :D a jaki macie na oku ogólnie? Pewnie pisałaś, tylko ja mam pamięć dobrą, ale krótka :p

Udanej zabawy!!! Szkoda, ze teraz owulacji nie masz, bo na pewno by się udało[emoji85]

Dobrze ze czujesz się lepiej, swoje się naprawdę wycierpiałaś. I co Ty masz z tym łożyskiem, ze nie odchodzi?[emoji53] łapcie siły dziewczyny, przed Wami teraz dużo wrażeń, musicie się wzajemnie poznać i zacząć współpracować :D
No i Twój post jest dla mnie kolejnym potwierdzeniem, ze Boże dziękuję Ci za cesarskie cięcie[emoji85]

Są tylko 4 albo aż 4. Teraz tylko czekać na pobranie ich i zapłodnienie . Masakra

Walczymy o pokarm. Ja juz dochodze do siebie. Chodze i ogarniam przy malej. Nie mam nacietego krocza ale mam hemoroidy. Nie wiem co z tym pokarmem. Przystawiam ja co chwile. Czy jej leci nie wiem cos tam łyka ale czyvto to czy lyka sline bo niupla sobie. Nie wiem.

reklama
Walczymy o pokarm. Ja juz dochodze do siebie. Chodze i ogarniam przy malej. Nie mam nacietego krocza ale mam hemoroidy. Nie wiem co z tym pokarmem. Przystawiam ja co chwile. Czy jej leci nie wiem cos tam łyka ale czyvto to czy lyka sline bo niupla sobie. Nie wiem.
Super, że z Tobą lepiej [emoji106] laktacja się rozkręci i mała będzie się spokojnie najadać, musi też się tego nauczyć [emoji6] buziaki dla maleństwa! [emoji8]

Do góry