Po dwóch totalnie zarwanych nocach w końcu się wyspałam hahaha. Padłam Ok 22 i spałam do 7:40. Z przerwami, ale czuję się względnie wyspana. Młoda dalej spokojna. Ludzie mi nie wierzą, ze ma ADHD, bo albo śpi albo milczy z pokerową twarzą[emoji23] Myślę, że tak reaguje na ból. No i średnio reaguje na antybiotyk, robią jej się plamy, ma zatkany nos, ale póki nie dzieje się nic gorszego nie chcą go zmieniać, bo ten jest najlepszy. A ja się stresuję, bo jeden wstrząs u dziecka już przeżyłam i więcej nie chcę[emoji53]
Pfff dlaczego od razu przetrwalnik okresowy? Jeszcze wszystko przed nami
Nie mniej życzę udanych zakupów
Dawaj znać od razu po wizycie, bo jestem ciekawa, co tam udało Wam się wyhodować. Mocno trzymam kciuki
Pochwal się i suknią i wózkiem
a jaki macie na oku ogólnie? Pewnie pisałaś, tylko ja mam pamięć dobrą, ale krótka [emoji14]
Udanej zabawy!!! Szkoda, ze teraz owulacji nie masz, bo na pewno by się udało[emoji85]
Dobrze ze czujesz się lepiej, swoje się naprawdę wycierpiałaś. I co Ty masz z tym łożyskiem, ze nie odchodzi?[emoji53] łapcie siły dziewczyny, przed Wami teraz dużo wrażeń, musicie się wzajemnie poznać i zacząć współpracować
No i Twój post jest dla mnie kolejnym potwierdzeniem, ze Boże dziękuję Ci za cesarskie cięcie[emoji85]