reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Wiecie co mam dziś taki dzień przemyśleń, i tak sobie myślę po co mi te wszystkie testy, suplementy, kombinowania, liczenie. W wszystkie trzy ciąże zaszłam bez wspomagaczy, a teraz to klapa totalna, chyba ten stres i wiek, albo tryb życia...
Chyba rzucę wszystko w kąt, tylko jak uwolnić głowę...?

Acha jak przeczytałam dziś, żeby mężczyźnie podawać syrop wykrztusny przy starań to już zwatpilam :p
U mnie pomógł alkohol i impreza [emoji85] chociaż brzmi to głupio ale właśnie wtedy odpuściłam bo byłam po poronieniu.
Porod ciezki dlugi i bardzo bolesny 4 jjednostki krwi mam i osocze. Mala 3500 i 54 cm
Dzielne dziewczyny! [emoji3590]
Obie jesteście piękne, gratulacje kochana [emoji3590] odpoczywajcie teraz obie

Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]

@MartaSx jak tam dzisiaj Kochana silna kobieto?[emoji16]

@nikolka1203 już dzisiaj trochę spokojniej? Leżysz i odpoczywasz?
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.

@RoseGold jak tam nocka w szpitalu? Jak się czuje Twoje dzielę dziecię? A Ty?.

@paola425 jak tam? Jakie plany na dziś?

@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]

@Sarinak jak nocka? Kochane maleństwo dało pospać?

@Martyna84 jak nocka minęła? Dorwalas swojego m?! [emoji41]

@fiddlee jak weekendzik mija?
P. S. Wiecznie mi zjada jedno "e" w Twoim nicku [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]

Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]

@MartaSx jak tam dzisiaj Kochana silna kobieto?[emoji16]

@nikolka1203 już dzisiaj trochę spokojniej? Leżysz i odpoczywasz?
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.

@RoseGold jak tam nocka w szpitalu? Jak się czuje Twoje dzielę dziecię? A Ty?.

@paola425 jak tam? Jakie plany na dziś?

@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]

@Sarinak jak nocka? Kochane maleństwo dało pospać?

@Martyna84 jak nocka minęła? Dorwalas swojego m?! [emoji41]

@fiddlee jak weekendzik mija?
P. S. Wiecznie mi zjada jedno "e" w Twoim nicku [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]

Cześć kochana , dziękuje za fluidy [emoji8][emoji173]️ wyspalam się wkoncu po hydroksyzynie i mam lepsze nastawienie . Będzie co ma być .

@Isasza4444 Kochane maleństwo dało pospać, ale na swoich zasadach ;) czyli o 7 już jadł, wiercił się od 6.30, ale spał od 20.30 więc nie narzekam. Jego uśmieszki jak mnie widzi wynagradzają wszystko. Trochę pogadał, trochę pokrzyczał i śpi spowrotem, a mi się już nie chce:p

reklama
Cześć z rana! [emoji5] wczoraj miałam tak intensywny dzień, że mimo iż czekałam razem z Wami na Amelkę to nie miałam kiedy napisać a wieczorem byłam już tak zmęczona, że nie miałam siły [emoji23] Marta ogromne gratulacje!! Jesteś mega dzielna a Amelka jest cudowna!!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Też chciałabym już mieć to za sobą, coraz gorzej zaczynam się czuć, na wieczór po całym dniu wszystko mnie boli..[emoji23] a dziś kolejny zabiegany dzień, jadę wybrać suknie ślubną.. i może kupimy wózek jak zdążymy [emoji39] miłego dnia dla Was dziewczyny! [emoji8]

Do góry