reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@Isasza4444 jest duża różnica gdzie się rodzi, ja bym w życiu więcej na Polnej rodzić nie chciała, zresztą teraz też nie chciałam. Żadna tam fanaberia tylko komfort psychiczny. A jak słyszałam inne laski na sali, które sobie polną i ich lekarzy chwaliły to miałam ochotę rzucić w nie kapciem za te herezje

reklama
Dziewczyny proszę was o pomoc jak wygląda odejście czopa sluzowego? Niedawno wstałam poszłam do toalety i przy podcieraniu zauważyłam sporą ilość galaretowatego śluzu takiego biało zoltawego bez krwi.
Sama nie lubię takich pytan ale strasie boję że to czop a my przecież jesteśmy w 25 tygodniu... Jak to wygląda? Nie będę wrzucać takich zdjęć ale jestem przerażona

Zobacze jak mi kosacz odpisze ze za darmo to pojade w niedziele noc sie nie dzijee wiec luz. A jak nie to jutro na polna ale tylko na ktg w zyciu tam nie zostane

Odpisal ze bezplatne to poczekam i na 11 w niedziele pojade na lutycka. Tam sie czuje bezpiecznie.
Ja to czuję, że do niedzieli nie doczekasz tymbardziej, że jutro pełnia księżyca.... Trzymaj się jakoś!!!

Dziewczyny proszę was o pomoc jak wygląda odejście czopa sluzowego? Niedawno wstałam poszłam do toalety i przy podcieraniu zauważyłam sporą ilość galaretowatego śluzu takiego biało zoltawego bez krwi.
Sama nie lubię takich pytan ale strasie boję że to czop a my przecież jesteśmy w 25 tygodniu... Jak to wygląda? Nie będę wrzucać takich zdjęć ale jestem przerażona
To nie jest jakieś zbite, bardziej galaretowate.. Nie mogę się uspokoić

@MartaSx czuje, ze nie doczekasz do niedzieli

My pod kroplówką czekamy już na operację.
O nie!! Współczuję!!! Jak to dobrze, że szybką reakcja, diagnoza i już operacja, przynajmniej córka się nie namęczy zbyd długo. Jestem myślami z Wami.
W ciąży wszystko jest możliwe, u mnie była najpierw krew, a później wszystko co możliwe, woda, śluż, galareta.... Jak cie to bardzo nie pokoji jedz sprawdzić, bo spokojna głowa najważniejsza, i nie możesz się stresować

Dziewczyny wrzucam dla tych które się nie brzydza

Hasło : zaq123

Na żywo jest tego więcej i ma bardziej beżowy niż żółty kolor, jest totalnie bez krwi.

Idę się położyć i czekam na mojego w razie potrzeby jedziemy do szpitala a później do Warszawy bo u nas szpital ma 1 stopień referencyjnosci. Proszę pomodlcie się za nas bo ja już nie dam rady, teraz to Marta ma rodzic nie ja [emoji22]

No slyszalam ze w pelni sie niby lepiej rodzi czy jakos tak i ze fazy ksoezyca maja znaczenie.

Nikolka ogolnie w ciazy duzo sluzu to norma. Czasem kest go mniej czasem wiecej. Ale czop to tako glut. Wposz sobie w google czop sluzowy.

Wsadzilam sobie czopka bo nie moge sie wyproznic.

@MartaSx czuje, ze nie doczekasz do niedzieli

My pod kroplówką czekamy już na operację.
O matko czyli jednak wyrostek [emoji50][emoji50][emoji50] trzymajcie się dziewczyny, a ja trzymam kciuki za Was [emoji110] będzie dobrze [emoji8]
Mam nadzieje. Zdrowka dla was kochani [emoji3590]

Paola na lutyckiej maja kolo porodowe jak sienuda to chce je wypróbować
Ooo no to dobra wiadomość, zadzwonię tam w przyszłym tygodniu i dopytam jak to wyglada [emoji4]
O tym kole słyszałam, to jakiś nowy nabytek, bardzo się tym chwalą [emoji6] ciekawe czy w praktyce to też takie super jak mówią
@Isasza4444 jest duża różnica gdzie się rodzi, ja bym w życiu więcej na Polnej rodzić nie chciała, zresztą teraz też nie chciałam. Żadna tam fanaberia tylko komfort psychiczny. A jak słyszałam inne laski na sali, które sobie polną i ich lekarzy chwaliły to miałam ochotę rzucić w nie kapciem za te herezje
No widzisz, od Ciebie taka opinia, a ja mam 3 znajome, które tam rodziły (2 naturalnie, 1 cesarka) i żadna złego słowa na ten szpital powiedzieć nie może [emoji6] znowu się potwierdza, że ile ludzi tyle opinii. Zależy jak kto tam trafi [emoji6]
Nie pomogę Ci, bo nie mam pojęcia jak to może wyglądać... Może zadzwoń do położnej, albo do lekarza? Albo jak się bardzo stresujesz to jedź na IP najlepiej [emoji848]

Dziewczyny wrzucam dla tych które się nie brzydza

Hasło : zaq123

Na żywo jest tego więcej i ma bardziej beżowy niż żółty kolor, jest totalnie bez krwi.

Idę się położyć i czekam na mojego w razie potrzeby jedziemy do szpitala a później do Warszawy bo u nas szpital ma 1 stopień referencyjnosci. Proszę pomodlcie się za nas bo ja już nie dam rady, teraz to Marta ma rodzic nie ja [emoji22]
Nie moge otworzyc zdjecia. Wez mi to wrzuc nie wiem moze na mesamgera. Ja sie nie brzydze

reklama
Do góry