reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nikola spokojnie, proszę cię ten stres może być grozniejszy niż odpadniecie czopa. Ja w pierwszej ciąży zaczęłam rodzic w 26 tygodniu. Rozwarcie, skurcze w szpitalu mi wszystko wyciszyli i urodziłam dokładnie w dzień terminu. Kochana właśnie z młodszym się modlimy za was!!!

reklama
@nikolka1203 dawaj znać jak najszybciej, bo się martwimy. Będzie dobrze, ważne ze szybko reagujesz. Dobrze, ze nie ma krwi i na pocieszenie Ci powiem, ze czopy potrafią być dużo większe, wiec Tobie nie wypadł prawdopodobnie cały. Trzymamy za Ciebie kciuki!

@nikolka1203 dawaj znać jak najszybciej, bo się martwimy. Będzie dobrze, ważne ze szybko reagujesz. Dobrze, ze nie ma krwi i na pocieszenie Ci powiem, ze czopy potrafią być dużo większe, wiec Tobie nie wypadł prawdopodobnie cały. Trzymamy za Ciebie kciuki!

Ty też dawaj znac co z córeczka, biedulka z niej, musiała się nieźle nacierpieć [emoji20]

Dokładnie, odpadł mi kawałek czopa ale szyjka twarda zamknięta nie rodzę dziewczyny. Mam się bardzo oszczędzać i pilnować tych twardnien brzucha.
To jeszcze nie mój czas [emoji3590] dziękuję wam jak zawsze
Super to dobre wiesci. A magnezu nie kazal Ci brac nabtwardnienie brzucha?
Też sobie właśnie zniosłam piłkę i chciałam napompować tylko się zastanawiam czy na tym etapie to wskazane i czy sobie porodu nie wywołam za szybko [emoji849]
Mozesz siedziec na niej kolysac sie ale lepiej nie skacz.

Dokładnie, odpadł mi kawałek czopa ale szyjka twarda zamknięta nie rodzę dziewczyny. Mam się bardzo oszczędzać i pilnować tych twardnien brzucha.
Uff kamień z serca! Tak się o Was bałam [emoji849] jesteśmy na tym samym etapie, więc bardzo się wczułam w Twoją sytuację [emoji849] cieszę się, że wszystko dobrze [emoji3590] oszczędzaj się [emoji6]
Super to dobre wiesci. A magnezu nie kazal Ci brac nabtwardnienie brzucha? Mozesz siedziec na niej kolysac sie ale lepiej nie skacz.
Chyba sobie ją na dwa miesiące odpuszczę jeszcze i zacznę po skończonym 36 tyg [emoji6]

reklama
Ale ulga, naprawdę odpoczywaj i myśl pozytywnie, serial, albo dobra książka, kocyk i herbatką. Relaks!!

Do góry