reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nikola spokojnie, proszę cię ten stres może być grozniejszy niż odpadniecie czopa. Ja w pierwszej ciąży zaczęłam rodzic w 26 tygodniu. Rozwarcie, skurcze w szpitalu mi wszystko wyciszyli i urodziłam dokładnie w dzień terminu. Kochana właśnie z młodszym się modlimy za was!!!

reklama
@nikolka1203 dawaj znać jak najszybciej, bo się martwimy. Będzie dobrze, ważne ze szybko reagujesz. Dobrze, ze nie ma krwi i na pocieszenie Ci powiem, ze czopy potrafią być dużo większe, wiec Tobie nie wypadł prawdopodobnie cały. Trzymamy za Ciebie kciuki!

@nikolka1203 dawaj znać jak najszybciej, bo się martwimy. Będzie dobrze, ważne ze szybko reagujesz. Dobrze, ze nie ma krwi i na pocieszenie Ci powiem, ze czopy potrafią być dużo większe, wiec Tobie nie wypadł prawdopodobnie cały. Trzymamy za Ciebie kciuki!

Ty też dawaj znac co z córeczka, biedulka z niej, musiała się nieźle nacierpieć [emoji20]

Dokładnie, odpadł mi kawałek czopa ale szyjka twarda zamknięta nie rodzę dziewczyny. Mam się bardzo oszczędzać i pilnować tych twardnien brzucha.
To jeszcze nie mój czas [emoji3590] dziękuję wam jak zawsze
Super to dobre wiesci. A magnezu nie kazal Ci brac nabtwardnienie brzucha?
Też sobie właśnie zniosłam piłkę i chciałam napompować tylko się zastanawiam czy na tym etapie to wskazane i czy sobie porodu nie wywołam za szybko [emoji849]
Mozesz siedziec na niej kolysac sie ale lepiej nie skacz.

Dokładnie, odpadł mi kawałek czopa ale szyjka twarda zamknięta nie rodzę dziewczyny. Mam się bardzo oszczędzać i pilnować tych twardnien brzucha.
Uff kamień z serca! Tak się o Was bałam [emoji849] jesteśmy na tym samym etapie, więc bardzo się wczułam w Twoją sytuację [emoji849] cieszę się, że wszystko dobrze [emoji3590] oszczędzaj się [emoji6]
Super to dobre wiesci. A magnezu nie kazal Ci brac nabtwardnienie brzucha? Mozesz siedziec na niej kolysac sie ale lepiej nie skacz.
Chyba sobie ją na dwa miesiące odpuszczę jeszcze i zacznę po skończonym 36 tyg [emoji6]

reklama
Ale ulga, naprawdę odpoczywaj i myśl pozytywnie, serial, albo dobra książka, kocyk i herbatką. Relaks!!

Do góry