reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tak to wygląda jak czop
Dziewczyny wrzucam dla tych które się nie brzydza

Hasło : zaq123

Na żywo jest tego więcej i ma bardziej beżowy niż żółty kolor, jest totalnie bez krwi.

Idę się położyć i czekam na mojego w razie potrzeby jedziemy do szpitala a później do Warszawy bo u nas szpital ma 1 stopień referencyjnosci. Proszę pomodlcie się za nas bo ja już nie dam rady, teraz to Marta ma rodzic nie ja [emoji22]

reklama
O nie!! Współczuję!!! Jak to dobrze, że szybką reakcja, diagnoza i już operacja, przynajmniej córka się nie namęczy zbyd długo. Jestem myślami z Wami.

W ciąży wszystko jest możliwe, u mnie była najpierw krew, a później wszystko co możliwe, woda, śluż, galareta.... Jak cie to bardzo nie pokoji jedz sprawdzić, bo spokojna głowa najważniejsza, i nie możesz się stresować
Nikolka mam udalo mi sie odebrac. Kuzwa wyglada jak czop. KtoryvTy masz tydzien?

Ja bym zadzwonila do gina.
25, jutro zaczynam 26 dopiero.
Jadę chyba zaraz do szpitala, muszę się najpierw uspokoić, spakować nie wiem cokolwiek narazie siedzę i ryczę

Jadę chyba zaraz do szpitala, muszę się najpierw uspokoić, spakować nie wiem cokolwiek narazie siedzę i ryczę
Postaraj sie uspokoic nerwy nic nie dadza. Wiem latwo sie mowi. Po odpadnieciu czopa mozna jeszcze kilka tygodni chodzic. Pojedz na ip najlepiej trzymam kciuki zeby bylo dobrze. Daj znac co powoedza.

Jejku, jeśli to to, to masakra... Jedź do tego szpitala jak najszybciej [emoji51] trzymam kciuki, żeby coś na to zaradzili! Bądź silna, masz dla kogo! [emoji8]

reklama
Dzwoniłam do ordynatora, za godzinę mam być w szpitalu. Proszę trzymajcie za nas kciuki bo ja już więcej chyba nie zniose

Wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Trzymam kciuki mocno jestem z Tobą myślami [emoji8]
Tak w ogole to ja bym w życiu nie powiedziała, że tak wyglada ten czop[emoji50]

Do góry