reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@MartaSx witam w klubie ja tak samo bo w pracy, ale jakbym nie była w pracy to też bym
nie usunęła bo tak mnie jajnik nawala że rzez, a nie mam nic przeciwbolowego. Mam nadzieję że przejdzie i że to nie tworząca się torbiel. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to będę lecieć do gina żeby działać szybko, bo ja pamiętam jak mnie bolały a raczej nakur....y duże torbiele, never again.

reklama
Zaprowadzilam mlodego donszkoly. Kurde codziennie rano mam pelno sluzu po wataniu.
Dzis sie odziwo wyspalam od polnocy do 7 rano ciagiem.

Isasza ja mam tyle ciuszkow dla malej od kolezanek ze do 2 lat nie kupuje [emoji23]
To fakt ja z synem przed narodzinami już tyle ciuszków nazbieralam że podobnie do 2 lat to tylko skarpetki kupowałam [emoji23][emoji23]

@MartaSx witam w klubie ja tak samo bo w pracy, ale jakbym nie była w pracy to też bym
nie usunęła bo tak mnie jajnik nawala że rzez, a nie mam nic przeciwbolowego. Mam nadzieję że przejdzie i że to nie tworząca się torbiel. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to będę lecieć do gina żeby działać szybko, bo ja pamiętam jak mnie bolały a raczej nakur....y duże torbiele, never again.
Napisałabym coś na temat udanych cykli i boli jajników, ale dam sobie spokój, żeby nie nakręcać ani siebie ani Ciebie[emoji85]

Dzień dobry ! [emoji173]
Ja mam nie przespaną noc za sobą, właśnie na szybko się szykuje i na 11 mamy być w Poznaniu w klinice. Stresuje się, co mi tam powiedzą... ;(
Trzymam kciuki!!! Dzis już będziesz krok dalej niż wczoraj, cudownie[emoji173]️

To fakt ja z synem przed narodzinami już tyle ciuszków nazbieralam że podobnie do 2 lat to tylko skarpetki kupowałam [emoji23][emoji23]
Ja tak miałam przy drugiej córce. Miałam absolutnie wszystko i absolutnie drugie tyle dokupiłam, bo oczywiście jestem niestabilna emocjonalnie[emoji85] ale już dawno wszystko pooddawałam, wież teraz mogłabym szaleć[emoji173]️

reklama
Dziewczyny od pon 13.01 w Lidlu będą przeslodkie ciuszki dla niemowlaków i odziez ciążowa [emoji23]

P. S. Z jajnikiem lepiej

Muszę sobie wmówić, ze nie jest mi potrzebna ta informacja[emoji23]
Ale co do ciuchów ciążowych, to oczywiście moje ulubione C&A już przejrzane i mają moj pełny szacunek, bo jak zwykle sztosik :D

Do góry