reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej Wam, ja dziś zaczynam dzień od zapisania się do położnej [emoji16] ale tyle ludzi, że zaraz tu zdechnę chyba [emoji849]
Dziewczyny od pon 13.01 w Lidlu będą przeslodkie ciuszki dla niemowlaków i odziez ciążowa [emoji23]

P. S. Z jajnikiem lepiej
Ja już wczoraj trochę zamówiłam z neta [emoji16] tanio mają jak nie wiem! A ja przez to utonę w tych ciuchach [emoji85]

@MartaSx na którą masz wizytę? [emoji6]

Hej Wam, ja dziś zaczynam dzień od zapisania się do położnej [emoji16] ale tyle ludzi, że zaraz tu zdechnę chyba [emoji849]Ja już wczoraj trochę zamówiłam z neta [emoji16] tanio mają jak nie wiem! A ja przez to utonę w tych ciuchach [emoji85]

@MartaSx na którą masz wizytę? [emoji6]

Mi jakoś ta strona lidla nie leży i nie umiem jej ogarnąć. Ale może to i lepiej, zawsze trochę PLNów zostanie w portfelu[emoji85]

Tez dołączam się do pytania - @MartaSx o której wizyta?

Cześć Wam [emoji5] u mnie dziś 103 dni do porodu!!! [emoji33] jestem przerażona [emoji23] i zaczynam 26 tydzień. Biorę się dziś za sprzątanko, powiem Wam, że umieram z nudów w tym domu i dostaje do głowy [emoji20]
@MartaSx czekam na wieści po wizycie!
@fiddlee trzymam kciuki za wizytę, dawaj znac po [emoji5]
@paola425 rośniesz? [emoji3]

Cześć Wam [emoji5] u mnie dziś 103 dni do porodu!!! [emoji33] jestem przerażona [emoji23] i zaczynam 26 tydzień. Biorę się dziś za sprzątanko, powiem Wam, że umieram z nudów w tym domu i dostaje do głowy [emoji20]
@MartaSx czekam na wieści po wizycie!
@fiddlee trzymam kciuki za wizytę, dawaj znac po [emoji5]
@paola425 rośniesz? [emoji3]
Rośniemy, rośniemy [emoji16] od 2 tygodni nabrałyśmy tempa! Chyba od kiedy dziecko zaczęło tyć to i brzuch się powiększa. Do porodu 98 dni, też jestem przerażona [emoji33] dziś 26+0 [emoji6] niedawno odliczałam do 14 tygodnia, żeby już było pewniej, a teraz 14 tygodni zostało do porodu [emoji51]
A Wy jak tam?
2020-01-08-11-28-59.jpeg

Rośniemy, rośniemy [emoji16] od 2 tygodni nabrałyśmy tempa! Chyba od kiedy dziecko zaczęło tyć to i brzuch się powiększa. Do porodu 98 dni, też jestem przerażona [emoji33] dziś 26+0 [emoji6] niedawno odliczałam do 14 tygodnia, żeby już było pewniej, a teraz 14 tygodni zostało do porodu [emoji51]
A Wy jak tam? Zobacz załącznik 1065527

Jejku jaka chudzinka [emoji23] pięknie wyglądasz

reklama
Do góry