reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam dziewczyny z rana.

@MartaSx jak tam się 3masz?

@nikolka1203 prawda totalna, dobrze to ujelas "bałam się testów do dnia kiedy się udało".

@RoseGold dziękuję za taką wiarę, pidnosisz mnie bardzo ba duchu. Bardzo się cieszę że jestem na tym forum.

Dziewczyny wczoraj zdarzyło się coś dziwnego, przytulalam się z moim m i po wszystkim on mówi do mnie zrób rano test bo jest tam inaczej tak jak wtedy kiedy byłaś w ciąży, oczywiście testu nie robiłam bo przytulanki były nie w czas i było to krwawienie więc nie ma szans, a zresztą od ost przytulanek było 6 dni więc niemożliwe żeby cokolwiek się tam działo "wyczuwalnego" i zaczęłam się martwić skąd ta zmiana w odczuciach. Pomyślałam sobie ze może na skutek lametty szyjka i wszystko są inne, co mnie uspokoilo, myślicie że tak może być?!
Jeju sorry za elaborat z rana.

reklama
Marta ruszyło coś ?

Ja siedzę w klinice i czekam na usg , będzie wiadomo czy wychodowalam pare pęcherzyków , może w sobotę już punkcja będzie . Jak ten czas szybko leci . Jeszcze niedawno robiłam badania i iui a już zaraz in vitro mam nadzieje .

Nic a nic nie ruszylo rwno znow silne skurcze o 4 o 5 ucichlo.

Bylam zaprowadzic Oliwiera i na badanie krwi o moczu teraz leze.
Nic sie nie dzieje [emoji24]

Polazlam oddac krew i mocz potem do boedry zrobilam zakupy dwie siaty. Brzuch mnie pobolewa jak na @ale znosnie.

Ostatnia edycja:
Ja dziś zamówiłam wózek, będzie za jakieś 3 tygodnie [emoji16][emoji3059] nocka znowu tak se, niby spałam do 6, ale potem zasnęłam jeszcze po 8 i to był chyba błąd, bo gorzej się czuję niż o tej 8 [emoji849]
Witam dziewczyny z rana.

@MartaSx jak tam się 3masz?

@nikolka1203 prawda totalna, dobrze to ujelas "bałam się testów do dnia kiedy się udało".

@RoseGold dziękuję za taką wiarę, pidnosisz mnie bardzo ba duchu. Bardzo się cieszę że jestem na tym forum.

Dziewczyny wczoraj zdarzyło się coś dziwnego, przytulalam się z moim m i po wszystkim on mówi do mnie zrób rano test bo jest tam inaczej tak jak wtedy kiedy byłaś w ciąży, oczywiście testu nie robiłam bo przytulanki były nie w czas i było to krwawienie więc nie ma szans, a zresztą od ost przytulanek było 6 dni więc niemożliwe żeby cokolwiek się tam działo "wyczuwalnego" i zaczęłam się martwić skąd ta zmiana w odczuciach. Pomyślałam sobie ze może na skutek lametty szyjka i wszystko są inne, co mnie uspokoilo, myślicie że tak może być?!
Jeju sorry za elaborat z rana.
A może mąż ma rację? [emoji6] I w ogóle w szoku jestem, że facet może tak wyczuć różnicę [emoji16]
Boje się testów poszłam na betę [emoji23]
Ale jesteś as! Ja się boję pobrań i na betę bym nie poszła. Jak się staraliśmy to trzaskałam testy te czułe [emoji16]
Nic a nic nie ruszylo rwno znow silne skurcze o 4 o 5 ucichlo.

Bylam zaprowadzic Oliwiera i na badanie krwi o moczu teraz leze.
Nic sie nie dzieje [emoji24]

Polazlam oddac krew i mocz potem do boedry zrobilam zakupy dwie siaty. Brzuch mnie pobolewa jak na @ale znosnie.
Amelka ewidentnie chce się jeszcze spotkać z Panem doktorem [emoji16]

Hah dzis pierwszy raz czułam normalnie jak lecji mi z tej żyły [emoji23][emoji23]
Ja dziś zamówiłam wózek, będzie za jakieś 3 tygodnie [emoji16][emoji3059] nocka znowu tak se, niby spałam do 6, ale potem zasnęłam jeszcze po 8 i to był chyba błąd, bo gorzej się czuję niż o tej 8 [emoji849]A może mąż ma rację? [emoji6] I w ogóle w szoku jestem, że facet może tak wyczuć różnicę [emoji16]Ale jesteś as! Ja się boję pobrań i na betę bym nie poszła. Jak się staraliśmy to trzaskałam testy te czułe [emoji16]Amelka ewidentnie chce się jeszcze spotkać z Panem doktorem [emoji16]

Isasza m moze miec racje. W coszy tam wszystko jest rozpulchnione i bardziej nawilzone. Moj m nie lubi sie kochac w ciazy bo mowi ze za mokro tam jest. Tez mowi ze widzi roznoce.

Hej dziewczyny, mnie nie było bo miałam intensywny pobyt w Polsce, jestem już spowrotem w Dojczlandach :p
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, i że mogę z wami tu pobyć i popisać.
Miałam jeszcze jeden test pozytywny a po 5 dniach przyszła @. Aktualnie mam 9 dc. Nie wiem co te testy wyłapały, i co to znaczyło, ale wolę nie myśleć, że to kolejne poronienie, albo biochemiczna, przyjęłam, że to wadliwe testy.
Chyba wracam do gry... Bardzo bym chciała...

reklama
Do góry