Olineekg
Fanka BB :)
Witam dziewczyny z rana.
@MartaSx jak tam się 3masz?
@nikolka1203 prawda totalna, dobrze to ujelas "bałam się testów do dnia kiedy się udało".
@RoseGold dziękuję za taką wiarę, pidnosisz mnie bardzo ba duchu. Bardzo się cieszę że jestem na tym forum.
Dziewczyny wczoraj zdarzyło się coś dziwnego, przytulalam się z moim m i po wszystkim on mówi do mnie zrób rano test bo jest tam inaczej tak jak wtedy kiedy byłaś w ciąży, oczywiście testu nie robiłam bo przytulanki były nie w czas i było to krwawienie więc nie ma szans, a zresztą od ost przytulanek było 6 dni więc niemożliwe żeby cokolwiek się tam działo "wyczuwalnego" i zaczęłam się martwić skąd ta zmiana w odczuciach. Pomyślałam sobie ze może na skutek lametty szyjka i wszystko są inne, co mnie uspokoilo, myślicie że tak może być?!
Jeju sorry za elaborat z rana.
Kurczę, mega zastanawiające to jest. Wiesz co czasami tak bywa, że udaje się akurat wtedy kiedy nam wydaje się, że nie ma na to szans.. moim zdaniem szanse są zawsze tak naprawdę nie wiesz czy coś Ci się nie poprzesuwało i w ogole. Strasznie bym chciała żeby przeczucia męża się potwierdziły!! Mocno trzymam kciuki [emoji5] który masz dzień cyklu i ile do @?