reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam dziewczyny z rana.

@MartaSx jak tam się 3masz?

@nikolka1203 prawda totalna, dobrze to ujelas "bałam się testów do dnia kiedy się udało".

@RoseGold dziękuję za taką wiarę, pidnosisz mnie bardzo ba duchu. Bardzo się cieszę że jestem na tym forum.

Dziewczyny wczoraj zdarzyło się coś dziwnego, przytulalam się z moim m i po wszystkim on mówi do mnie zrób rano test bo jest tam inaczej tak jak wtedy kiedy byłaś w ciąży, oczywiście testu nie robiłam bo przytulanki były nie w czas i było to krwawienie więc nie ma szans, a zresztą od ost przytulanek było 6 dni więc niemożliwe żeby cokolwiek się tam działo "wyczuwalnego" i zaczęłam się martwić skąd ta zmiana w odczuciach. Pomyślałam sobie ze może na skutek lametty szyjka i wszystko są inne, co mnie uspokoilo, myślicie że tak może być?!
Jeju sorry za elaborat z rana.

reklama
Marta ruszyło coś ?

Ja siedzę w klinice i czekam na usg , będzie wiadomo czy wychodowalam pare pęcherzyków , może w sobotę już punkcja będzie . Jak ten czas szybko leci . Jeszcze niedawno robiłam badania i iui a już zaraz in vitro mam nadzieje .

Nic a nic nie ruszylo rwno znow silne skurcze o 4 o 5 ucichlo.

Bylam zaprowadzic Oliwiera i na badanie krwi o moczu teraz leze.
Nic sie nie dzieje [emoji24]

Polazlam oddac krew i mocz potem do boedry zrobilam zakupy dwie siaty. Brzuch mnie pobolewa jak na @ale znosnie.

Ostatnia edycja:
Ja dziś zamówiłam wózek, będzie za jakieś 3 tygodnie [emoji16][emoji3059] nocka znowu tak se, niby spałam do 6, ale potem zasnęłam jeszcze po 8 i to był chyba błąd, bo gorzej się czuję niż o tej 8 [emoji849]
Witam dziewczyny z rana.

@MartaSx jak tam się 3masz?

@nikolka1203 prawda totalna, dobrze to ujelas "bałam się testów do dnia kiedy się udało".

@RoseGold dziękuję za taką wiarę, pidnosisz mnie bardzo ba duchu. Bardzo się cieszę że jestem na tym forum.

Dziewczyny wczoraj zdarzyło się coś dziwnego, przytulalam się z moim m i po wszystkim on mówi do mnie zrób rano test bo jest tam inaczej tak jak wtedy kiedy byłaś w ciąży, oczywiście testu nie robiłam bo przytulanki były nie w czas i było to krwawienie więc nie ma szans, a zresztą od ost przytulanek było 6 dni więc niemożliwe żeby cokolwiek się tam działo "wyczuwalnego" i zaczęłam się martwić skąd ta zmiana w odczuciach. Pomyślałam sobie ze może na skutek lametty szyjka i wszystko są inne, co mnie uspokoilo, myślicie że tak może być?!
Jeju sorry za elaborat z rana.
A może mąż ma rację? [emoji6] I w ogóle w szoku jestem, że facet może tak wyczuć różnicę [emoji16]
Boje się testów poszłam na betę [emoji23]
Ale jesteś as! Ja się boję pobrań i na betę bym nie poszła. Jak się staraliśmy to trzaskałam testy te czułe [emoji16]
Nic a nic nie ruszylo rwno znow silne skurcze o 4 o 5 ucichlo.

Bylam zaprowadzic Oliwiera i na badanie krwi o moczu teraz leze.
Nic sie nie dzieje [emoji24]

Polazlam oddac krew i mocz potem do boedry zrobilam zakupy dwie siaty. Brzuch mnie pobolewa jak na @ale znosnie.
Amelka ewidentnie chce się jeszcze spotkać z Panem doktorem [emoji16]

Hah dzis pierwszy raz czułam normalnie jak lecji mi z tej żyły [emoji23][emoji23]
Ja dziś zamówiłam wózek, będzie za jakieś 3 tygodnie [emoji16][emoji3059] nocka znowu tak se, niby spałam do 6, ale potem zasnęłam jeszcze po 8 i to był chyba błąd, bo gorzej się czuję niż o tej 8 [emoji849]A może mąż ma rację? [emoji6] I w ogóle w szoku jestem, że facet może tak wyczuć różnicę [emoji16]Ale jesteś as! Ja się boję pobrań i na betę bym nie poszła. Jak się staraliśmy to trzaskałam testy te czułe [emoji16]Amelka ewidentnie chce się jeszcze spotkać z Panem doktorem [emoji16]

Isasza m moze miec racje. W coszy tam wszystko jest rozpulchnione i bardziej nawilzone. Moj m nie lubi sie kochac w ciazy bo mowi ze za mokro tam jest. Tez mowi ze widzi roznoce.

Hej dziewczyny, mnie nie było bo miałam intensywny pobyt w Polsce, jestem już spowrotem w Dojczlandach :p
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, i że mogę z wami tu pobyć i popisać.
Miałam jeszcze jeden test pozytywny a po 5 dniach przyszła @. Aktualnie mam 9 dc. Nie wiem co te testy wyłapały, i co to znaczyło, ale wolę nie myśleć, że to kolejne poronienie, albo biochemiczna, przyjęłam, że to wadliwe testy.
Chyba wracam do gry... Bardzo bym chciała...

reklama
Do góry