Nie on kladzie jakos kolo 41tc. Z Olim tez tak mialam na szczescie w nocy same odeszly mi wody a rano mialam isc do szpitala.Współczuję czasami są takie dni że wszystko idzie na opak.
Dop na 15.01?! Myślałam że to odrazu 8go Cię poloza.
reklama
Nieeee nic złego już nie może wyjść na usg, już swoje się naczekalas i wycierpialas, teraz musi być dobrze@MartaSx ale co jak się nie rozkręcić to w środę dostaniesz na wywołanie tak?
@RoseGold też właśnie "bolą" mnie te uciekające cykle ale z kolei nie chce dr popedzac, a i sama przed sobą muszę przyznać że trochę się boję, ost mące mam lekki lek przed monitoringiem bo mam przeczucie że tam się coś nowego okaże, jakaś trudnisc itp. Dlatego narazie nie chce sobie dokładać i "czekam na rozwój wypadków".
No to oby dzisiaj w nocy Ci odeszły, żebyś na wizytę nie dojechałaNie on kladzie jakos kolo 41tc. Z Olim tez tak mialam na szczescie w nocy same odeszly mi wody a rano mialam isc do szpitala.
Ha ha ha no nie licze juz na to [emoji23] stracilam nadzijeNieeee nic złego już nie może wyjść na usg, już swoje się naczekalas i wycierpialas, teraz musi być dobrze
No to oby dzisiaj w nocy Ci odeszły, żebyś na wizytę nie dojechała
Olineekg
Fanka BB :)
Ha ha ha no nie licze juz na to [emoji23] stracilam nadzije
Widocznie dobrze tam u Ciebie w brzuszku tej Twojej dziewczynce, nie spieszy się jej [emoji5] a powiedz co syn na to, że już lada chwila będzie miał siostrę, wyczekuje czy raczej nie jest świadomy, że to już!? [emoji3]
Wyczekuje ciagle pyta koedy ona w koncu bedzie. Do brzucha mowi ze ma wyjsc juz [emoji23]Widocznie dobrze tam u Ciebie w brzuszku tej Twojej dziewczynce, nie spieszy się jej [emoji5] a powiedz co syn na to, że już lada chwila będzie miał siostrę, wyczekuje czy raczej nie jest świadomy, że to już!? [emoji3]
Olineekg
Wyczekuje ciagle pyta koedy ona w koncu bedzie. Do brzucha mowi ze ma wyjsc juz [emoji23]
Ale super [emoji7] pewnie będzie bardzo pomagał [emoji5]
Dziewczybny robila któraś test domowy ciążowy z krwi?
Potrafią przekłamac wynik.
nikolka1203
O masakra.. Nie powinno tak być [emoji2356]Potrafią przekłamac wynik.
reklama
nikolka1203
A zrób może z rana jakiś 10 z moczu, trzymam kciuki [emoji3590] ja też się bałam testów do dnia w którym się udało. Nienawidziłam tegoDziewczybny robila któraś test domowy ciążowy z krwi?
Podziel się: