reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@MartaSx ale co jak się nie rozkręcić to w środę dostaniesz na wywołanie tak?

@RoseGold też właśnie "bolą" mnie te uciekające cykle ale z kolei nie chce dr popedzac, a i sama przed sobą muszę przyznać że trochę się boję, ost mące mam lekki lek przed monitoringiem bo mam przeczucie że tam się coś nowego okaże, jakaś trudnisc itp. Dlatego narazie nie chce sobie dokładać i "czekam na rozwój wypadków".
Nieeee nic złego już nie może wyjść na usg, już swoje się naczekalas i wycierpialas, teraz musi być dobrze

Nie on kladzie jakos kolo 41tc. Z Olim tez tak mialam na szczescie w nocy same odeszly mi wody a rano mialam isc do szpitala.
No to oby dzisiaj w nocy Ci odeszły, żebyś na wizytę nie dojechała :p

Ha ha ha no nie licze juz na to [emoji23] stracilam nadzije

Widocznie dobrze tam u Ciebie w brzuszku tej Twojej dziewczynce, nie spieszy się jej [emoji5] a powiedz co syn na to, że już lada chwila będzie miał siostrę, wyczekuje czy raczej nie jest świadomy, że to już!? [emoji3]

Widocznie dobrze tam u Ciebie w brzuszku tej Twojej dziewczynce, nie spieszy się jej [emoji5] a powiedz co syn na to, że już lada chwila będzie miał siostrę, wyczekuje czy raczej nie jest świadomy, że to już!? [emoji3]
Wyczekuje ciagle pyta koedy ona w koncu bedzie. Do brzucha mowi ze ma wyjsc juz [emoji23]

reklama
Do góry